Θρήνος για τον 65χρονο Ιάκωβο που σκοτώθηκε στον ισχυρό σεισμό

Ο 65χρονος σκοτώθηκε τη στιγμή που εκτελούσε εργασίες μέσα στην εκκλησία Προφήτης Ηλίας στο Αρκαλοχώρι.

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Κρήτη και στο πανελλήνιο ο θάνατος του 65χρονου Ιάκωβου Τζαγκαράκη στον ισχυρό σεισμό 6 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κρήτη. Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε τη στιγμή που εκτελούσε εργασίες μέσα στην εκκλησία Προφήτης Ηλίας στο Αρκαλοχώρι. Ο 65χρονος με καταγωγή από την Μάρθα, καταπλακώθηκε από τη στέγη που κατέρρευσε και ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρός από τα σωστικά συνεργεία της ΕΜΑΚ.

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Ιάκωβου Τζαγκαράκη και στο χώρο του αθλητισμού καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής και παραγοντικό στέλεχος.

Aνακοίνωση της ΕΠΣΗ για τον Ιάκωβο Τζαγκαράκη

«Το τοπικό ποδόσφαιρο πενθεί για τον θάνατο ενός εκλεκτού μέλους του, του Ιάκωβου Τζαγκαράκη,που έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τον σεισμό που έπληξε το Ηράκλειο.

Ο άτυχος Ιάκωβος Τσαγκαράκης έχασε τη ζωή του ενώ εκτελούσε εργασίες στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι.Κατά την πολυετή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα, διετέλεσε επί πολλά χρόνια παράγοντας στην ομάδα της Βιάννου και τα τελευταία χρόνια ήταν ενεργό παραγοντικό στέλεχος του Πήγασου.

Ήταν ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλείου. Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον τόσο άδικο χαμό του. Καλό ταξίδι Ιάκωβε…».

Η στιγμή της μεταφοράς της σορού

Για τον απεγκλωβισμό και της ανάσυρση της σορού στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ. Ωστόσο δυστυχώς ο άνδρας είχε ήδη υποκύψει, βυθίζοντας στο πένθος την Κρήτη.

Πηγή: neakriti.gr

Σχετικά