Μέτρα στήριξης για ρεύμα και φυσικό αέριο: Την Παρασκευή ανακοινώσεις από Σταϊκούρα – Σκρέκα

maximou

Ανακοινώσεις από τους αρμόδιους υπουργούς το πρωί της Παρασκευής

Τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης για την ανακούφιση των πολιτών από το νέο κύμα ακρίβειας θα ανακοινώσουν το πρωί της Παρασκευής στις 11.00 οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Αυτό αποφασίστηκε κατόπιν της έκτακτης τηλεδιάσκεψης υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα στήριξης για την ανακούφιση των νοικοκυριών από τυχόν επιπτώσεις στους λογαριασμούς ενέργειας, οι οποίες μπορεί να προκληθούν από τη διεθνή έκρηξη τιμών στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες εξετάζεται η αύξηση της οικονομικής ενίσχυσης που ήταν για τις πρώτες 300 κιλοβατώρες στο ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ αναμένεται επιδότηση και για το φυσικό αέριο.

Σχετικά

Μία άποψη για το “Μέτρα στήριξης για ρεύμα και φυσικό αέριο: Την Παρασκευή ανακοινώσεις από Σταϊκούρα – Σκρέκα”

  1. Πέρα από την στήριξη που πρέπει να παρέχει η κυβέρνηση μπροστά στο νέο κύμα ακρίβειας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, καλό είναι να ενεργήσουμε και από μόνοι μας ώστε να πετύχουμε καλύτερη οικονομία χρημάτων. Πρώτα από όλα θα αναφερθώ στην εξοικονόμηση ενέργειας που πρέπει πια να μπει στην κουλτούρα του κάθε Έλληνα καθώς χάνονται αρκετά χρήματα μόνο και μόνο από σπατάλες που πράττουμε καθημερινά. Μια άλλη χρήσιμη πληροφορία είναι να εστιάσουμε σε τιμολόγηση από μία μόνο εταιρεία για ρεύμα και φυσικό αέριο μαζί που προσφέρει συνήθως μεγαλύτερες εκπτώσεις. Σημαντικό σημείο επίσης για οικονομία στο σπίτι μας είναι να γνωρίζουμε και την κατανάλωση των συσκευών. Είναι σίγουρο ότι πολλοί καταναλωτές ίσως να μην ξέρουν ότι το μικρό αθώο σίδερο καίει πολύ περισσότερο ρεύμα από μία ογκώδη τηλεόραση μαζί με όλα τα τα φώτα αναμμένα ταυτόχρονα. Τέλος καλό είναι να ψάξει κανείς να βρει ποια εταιρεία έχει το φθηνότερο ρεύμα και αυτό κατόπιν σύγκρισης τιμών και πάντα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες! Ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμα τα σχόλιά μου…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα