Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχαν στιγμές στην καριέρα μου που γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το κίνημα του #metoo και ανάλογα περιστατικά στον χώρο της μουσικής
Για την Τζένη Θεωνά, τον γιο τους, αλλά και τις αποκαλύψεις που περιμένει να γίνουν στον χώρο της μουσικής, μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Με την Τζένη δεν είμαστε παντρεμένοι, με την έννοια της τελετής του γάμου, έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτούμε. Απουσιάζει η τελετή, που είναι κάτι πολύ σημαντικό. Βγήκε λίγο εκτός προγράμματος. Εγώ γενικά δεν αποκλείω τίποτα σε αυτή την ζωή», είπε αρχικά.

«Είχαμε προγραμματίσει δύο φορές την βάφτιση του γιου μας, αλλά την ακυρώσαμε, γιατί ήταν μέσα στην καραντίνα. Κάθε φορά γινόταν κάτι, κάποια στιγμή απηυδήσαμε και είπαμε να περάσει λίγο ο καιρός», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Love It.

Σχετικά με το κίνημα του #metoo και με ανάλογα περιστατικά στον χώρο της μουσικής, δήλωσε: «Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και στον χώρο της μουσικής. Χάρηκα πολύ που έγινε το #metoo, ήμουν πολύ τυχερός και δεν έτυχε να μπω σε κάτι τέτοιο. Στο ξεκίνημά μου δεν έτυχε κανείς να με φέρει σε δύσκολη θέση. Πέρασα δυσκολίες, δεν είχα καλή αντιμετώπιση. Υπήρχαν και στιγμές που γυρνούσα σπίτι κι έκλαιγα. Νομίζω πως όλοι το έχουν πάθει αυτό».

Σχετικά