ΑΟ Ελλοπιακός: Παρελθόν ο Αγγελος Κυριάκου

Λύθηκε η συνεργασία του σωματείου με τον έμπειρο τεχνικό μετά κι από το 1-1 στην Θήβα.

Το παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα” στο δημοτικό στάδιο της Θήβας έμελλε να είναι και το τελευταίο στο οποίο ο Αγγελος Κυριάκου ήταν στον πάγκο της ομάδας και καθοδήγησε τεχνικά τους παίχτες του «Α.Ο. “Ελλοπιακός”».

Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) δεν ήταν το επιθυμητό, η ομάδα, που φέτος στοχεύει πολύ ψηλά, πήγε στους 5 βαθμούς (1 νίκη – 2 ισοπαλίες – 1 ήττα, 7-6 γκολ), έμεινε 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας όπου βρίσκεται ο Κυπάρισσος Αντίκυρας με 12 (έχει κάνει το απόλυτο, 4 στα 4) και οι διοικούντες το σωματείο έκριναν ότι αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή κάτι έπρεπε να αλλάξει για το καλό της ομάδας.

Ετσι, κρίθηκε ότι σε αυτό το σημείο έπρεπε να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών και ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Ελλοπίας.

Ο Αγγελος Κυριάκου, αρχικά, δήλωσε για την λύση της συνεργασίας του με το σωματείο της Ελλοπίας:

“Μετά από συζήτηση με την διοίκηση και σίγουρα τα πολλά προβλήματα εδώ και πολύ καιρό, την διαφορά φιλοσοφίας, αποφασίσαμε από κοινού να σταματήσουμε την συνεργασία μας.

Δεν χρειάζονται συστάσεις για την ιστορία του καθενός, είναι καταγεγραμμένη στη ποδοσφαιρική Βοιωτία.

Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία μας και να τους ευχηθώ υγεία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του σωματείου:

“Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο. “Ελλοπιακός” από την αγωνιστική περίοδο του 2020-2021 εμπιστεύτηκαν την νέα πορεία και τον νέο προγραμματισμό που περιλάμβανε πολύ υψηλότερους στόχους από ότι στο παρελθόν στον αγαπητό και φίλο πάνω από όλα, αλλά και καταξιωμένο, με αρκετές περγαμηνές, προπονητή στην Βοιωτία, Άγγελο Κυριάκου.

Πράγματι ήταν ο πρωτεργάτης για την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας, αλλά και των στόχων της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση στήριξαν από την πρώτη στιγμή και κάθε στιγμή την κάθε επιλογή του και πορεύτηκαν μαζί και την φετινή περίοδο.

Δυστυχώς και πρόωρα η ομάδα μας βρέθηκε εκτός στόχων έστω θεωρητικά.

Η ευθύνη ποτέ δεν μπορεί να είναι μονομερής και ασφαλώς είναι συνολική.

Παρόλο που η ομάδα μας προέρχεται από μία σημαντική, όπως εξελίχθηκε και αξιόλογη παρουσία στο γήπεδο των Θηβών με τον ΑΟ Θήβα, η συνολική κατάσταση οδήγησε την διοίκηση και τον προπονητή στην από κοινού λύση της συνεργασίας.

Ως ομάδα και ως άνθρωποι μας συνδέουν με τον Άγγελο πάρα πολλά θετικά γεγονότα από το παρελθόν και δεν μας χωρίζει τίποτα.

Τον ευχαριστούμε για όλα αυτά που πρόσφερε και μάλιστα εν μέσω πολύ μεγάλων δυσκολιών, από την καρδιά μας.

Η ομάδα μας σχεδιάζει και επανακαθορίζει τον ρόλο και την παρουσία της για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου”.

Σχετικά