Ξεπέρασαν τα 130 τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων με βάση την εβδομαδιαία αναφορά του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με τα δεδομένα της επιδημιολογικής επιτήρησης, ανακοινώνει ότι τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 133, εκ των οποίων τα 4 νοσηλεύονται και τα 129 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας πραγματοποίησε  την ακόλουθη δήλωση:

«Στην εβδομαδιαία έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ. παρατηρείται περαιτέρω αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων, επιβεβαιώνοντας την πορεία που αναμέναμε, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, αλλά και του ανοίγματος όλων των δραστηριοτήτων.

Ο χαμηλός δείκτης των νοσηλειών όμως συνεχίζει να αποτελεί άκρως ενθαρρυντικό στοιχείο. Ο αριθμός των νοσηλευόμενων παραμένει σταθερός σε πολύ χαμηλά επίπεδα κι αυτό αναδεικνύει την ανάγκη για περαιτέρω εντατικοποίηση της εμβολιαστικής προσπάθειας εν όψει και της έλευσης του χειμώνα.

Εμβολιαζόμαστε και παράλληλα τηρούμε στο ακέραιο τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας θα συνεχίσουν την διεξαγωγή ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στο Παλιό Δημαρχείο, (Καραγιαννοπούλου 1) τις ημέρες Τετάρτη (27/10), Πέμπτη (28/10), Παρασκευή (29/10) και Κυριακή (31/10) και ώρες 09:00 – 14:00. 

Σχετικά