Δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα σε Θήβα και Αμπελοχώρι

Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα σε Θήβα και Αμπελοχώρι

O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης, αντιμετώπισης του κορωνοϊού και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας. Για τη Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου 2021, έχει προγραμματισθεί η διεξαγωγή δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid tests) στην πόλη της Θήβας και στην Κοινότητα Αμπελοχωρίου.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην αίθουσα της χορωδίας(Κύπρου 3, απέναντι από το κεντρικό κτήριο του δημαρχείου) και θα πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ. ενώ στο Aμπελοχώρι τα rapid tests θα διεξάγονται στο Κοινοτικό Κατάστημα από τις 12:30 έως τις 2:30 μ.μ.

Για τη διεξαγωγή των rapid-tests είναι απαραίτητος ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ).

Υπενθυμίζεται στους πολίτες ότι όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Κέντρο Υγείας Θήβας(πρώην ΙΚΑ). 

Ο Δήμος Θηβαίων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τα μέτρα προστασίας, να φορούν μάσκα και να αποφεύγουν τον συνωστισμό. Τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποτρέπουμε τη διασπορά του κορωνοϊού κι εμβολιαζόμαστε.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Γιώργος Αναστασίου

Σχετικά