Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς-Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

   Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021, οι Αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Τριτοβάθμια Οργάνωση Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.

    Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς ως Αντιπρόσωποι στην Τριτοβάθμια Οργάνωση, εξελέγησαν ο Πρόεδρος κ. Γέρος Δημήτριος , ο Α΄ Αντιπρόεδρος  κ. Ζαχαρόπουλος Δημήτριος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Τσέλος Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Βαρβαράκης Γεώργιος και τα μέλη του συλλόγου κ. Τζάνου Σταυρούλα και κ. Μπούκιος Ταξιάρχης.  Επίσης για το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου εξελέγη ο κ.  Γέρος Δημήτριος στη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου, η κ. Τζάνου Σταυρούλα Μέλος του ΔΣ και ο κ. Βαρβαράκης Γεώργιος μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής .

   Θερμά Συγχαρητήρια σε όλα τα εκλεγμένα μέλη, ευχόμενοι καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, θεωρώντας δεδομένη την άξια εκπροσώπηση σε δευτεροβάθμια  και τριτοβάθμια όργανα.

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Σχετικά