Κλειστή η Θηβών -Ελευσίνας – Πώς κινούνται ΙΧ και φορτηγά στη Θήβα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι, λόγω συγκέντρωσης ατόμων στην 43η χ/θ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θηβών, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από τα κάτωθι σημεία:   

Κατεύθυνση προς Αθήνα:

  • Από κόμβο Ταχίου Θηβών, δεξιά στην οδό Κοτνίων, αριστερά στην οδό Γεωργίου Σεφέρη και στη συνέχεια από το νεκροταφείο Ταχίου ακολουθούμε αγροτική ανώνυμη οδό, η οποία καταλήγει στο ύψος του εργοστασίου “Ήρων” (42η χ/θ της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών) και εισέρχεται στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών για Αθήνα.

Κατεύθυνση προς Θήβα:

  • Από ύψος εργοστασίου “Ήρων” (42η χ/θ της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών), αριστερά σε ανώνυμη αγροτική οδό, η οποία καταλήγει στο νεκροταφείο Ταχίου, εισερχόμαστε στην οδό Γεωργίου Σεφέρη, στρίβουμε δεξιά στην οδό Κοτνίων, καταλήγοντας στον Κόμβο Ταχίου, εισερχόμαστε στην οδό Λοξής Φάλλαγος, η οποία οδηγεί στο κέντρο Θηβών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες των ρυθμιστών τροχονόμων.

Δείτε ακόμα

Ξαναέκλεισαν οι πρόσφυγες τον δρόμο στη Θήβα-Φωτογραφίες

Σχετικά

Μία άποψη για το “Κλειστή η Θηβών -Ελευσίνας – Πώς κινούνται ΙΧ και φορτηγά στη Θήβα”

  1. Δημήτρης

    Περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτήν την κυβέρνηση που δεν το βλέπουμε τελικά.Αν είναι δυνατόν, μια ομάδα ανθρώπων που φιλοξενούνται εδώ επί της ουσίας, σε αξιοπρεπεις αν μη τι άλλο συνθήκες, να κλείνουν τον δρόμο, να αποκλείουν συμπολίτες μας από τις δουλειές και το κράτος θεατής! Που συμβαίνουν αυτά;Θλίψη, οργή και μόνο…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα