Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επ.Λιβαδειάς: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς , στα πλαίσια των αρχών του και του στόχου του για τη συγκρότηση ενός αγωνιστικού – ταξικού μπλοκ μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, στέκεται αλληλέγγυος στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ και του αγώνα τους από την πρώτη στιγμή.

Οι εργαζόμενοι στην Λάρκο δίνουν εδώ και δυο χρόνια έναν τιτάνιο αγώνα για να εξασφαλίσουν  την εργασία τους  με εργασιακά δικαιώματα, για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

          Σε αυτήν την μάχη είναι ήδη ηθικοί νικητές. Τώρα όμως που ο αγώνας τους βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο χρειάζονται ακόμα περισσότερο  την δική μας στήριξη και αλληλεγγύη.

Στα πλαίσια αυτά ενώνουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας και συμμετέχουμε στην κινητοποίησή τους το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 στις 11:00 π.μ. στο Σύνταγμα.

Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και στηρίζουμε όλα τα αιτήματά τους, όχι μόνο για να υπερασπιστούμε και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα τους, αλλά επιπλέον για να δώσουμε το μήνυμα της ενότητας και του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων ολόκληρης της εργατικής τάξης.

Για το Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                       ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ               ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Σχετικά