Χριστούγεννα στο σπίτι οι ανεμβολίαστοι – Δεν έρχονται ούτε νέα μέτρα, αλλά ούτε και αλλαγές

Χριστούγεννα στο… σπίτι για τους ανεμβολίαστους, καθώς δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα, αλλά ούτε και θα υπάρξει κάποια αλλαγή στη στρατηγική της κυβέρνησης αναφορικά με τον κορονοϊό.

Όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, δε θα ληφθούν νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς «η στρατηγική για την πανδημία αποδίδει και άρα δεν αλλάζει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα αυξάνονται σημαντικά (έχουν ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια), ενώ οι ενδείξεις δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση του τέταρτου κύματος.

Όμως, σημειώνουν, οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους θα παραμείνουν, καθώς τα Χριστούγεννα θα εξακολουθήσουν να μην έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους, δηλαδή ότι συμβαίνει και τώρα.

Εξάλλου, την Πέμπτη, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης θα παρουσιάσει αναλυτικά και συγκριτικά στοιχεία για τους θανάτους.

Η κυβέρνηση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, διατηρεί την ανησυχία της, όμως εκτιμά ότι δεν γίνεται η ίδια καταγραφή σε όλες τις χώρες.

Τέλος, οι έλεγχοι για τη διασπορά του κορονοϊού συνεχίζονται εντατικά σε όλη τη χώρα, καθώς σήμερα ξεπέρασαν τις 660.000 τα PCR και τα rapid test. (αριθμός ρεκόρ).

Σχετικά