Ντέμης Νικολαΐδης: Γιατί επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη κι έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Δέσποινα Βανδή

H Δέσποινα Βανδή βρέθηκε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο το οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση με την οποία κάνουν τους τελευταίους μήνες πολύ παρέα.

Την ίδια ημέρα βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», διέμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με την πρώην σύζυγό του.

 «Η Δέσποινα Βανδή έφτασε πρώτη στο ξενοδοχείο. Με το που έφτασε ενημερώθηκε πως και ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε κάνει και εκείνος κράτηση και θα είναι το Σαββατοκύριακο στο ίδιο ξενοδοχείο. Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν, οι δυο τους δεν είχαν καμιά επικοινωνία. Δε μίλησαν και η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα είναι ακόμη πολύ ηλεκτρισμένη», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως, εξήγησε πως το πρώην ζευγάρι δεν συναντήθηκε ποτέ, μιας και η επικοινωνία τους μετά τον χωρισμό έχει περιοριστεί αρκετά και πρόσθεσε: «Δεν πήγε για δουλειά στη Θεσσαλονίκη ο Ντέμης. Πήγε γιατί έχει έναν κολλητό πάνω στη Θεσσαλονίκη… Έχει έναν κολλητό  της showbiz και πήγαν να κάνουν παρέα μαζί το Σαββατοκύριακο»

Σχετικά