Νάξος: Τοποθέτησαν μπασκέτα σε λάθος σημείο και έγινε… viral

Η φωτογραφία με την «γωνιακή» μπασκέτα έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα. Τοποθετήθηκε σε νέο γήπεδο μπάσκετ στο δημοτικό σχολείο του χωριού Κωμιακή, του νησιού
Σ’ ένα επικό φάουλ προχώρησε συνεργείο του δήμου Νάξου, που τοποθέτησε σε … άκαιρη θέση μπασκέτα σε υπό κατασκευή γήπεδο στο δημοτικό σχολείο Κωμιακής, στο βορειότερο ορεινό χωριό του νησιού.

Πρόκειται για γήπεδο που κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» που υλοποιεί ο δήμος Νάξου. Ωστόσο ερωτηματικά δημιουργούνται για την τοποθέτηση της μπασκέτας στο επάνω αριστερό άκρο του γηπέδου, που σίγουρα δε συνάδει με το άθλημα και σίγουρα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Η φωτογραφία με την «γωνιακή» μπασκέτα έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ανακοίνωση για το θέμα έχει εκδώσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή Νάξου για : «ανευθυνότητα και προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις των σχολείων και την ασφάλεια των μαθητών» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

mpasketes-1
mpasketes-2
mpasketes-3
mpasketes-4

Σχετικά