Στην Τροχαία Χαλκίδας ο οδηγός που εγκατέλειψε το θύμα στην Έξω Παναγίτσα αφού τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο

Στην Τροχαία Χαλκίδας προσήλθε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας 20/12 ο οδηγός που παρέσυρε πεζό στην Έξω Παναγίτσα και τον άφησε αιμόφυρτο πάνω στην διάβαση πεζών.

Ο 40χρονος ο οποίος διαμένει σε χωριό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, συνοδεία του Δικηγόρου του, για να απολογηθεί.

Το ιστορικό του περιστατικού:

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 20.20, ο Ν.Μ. τραυματίστηκε σοβαρά όταν περνώντας διάβαση πεζών παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο και έπειτα τον εγκατέλειψε.

Σοκαρισμένοι περαστικοί άκουσαν τον εκκωφαντικό ήχο της σύγκρουσης και βρέθηκαν αμέσως στο σημείο, όπου κάλεσαν την Τροχαία και το ΕΚΑΒ.

Στις 20.30 εθελοντικό όχημα της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης έσπευσε στο σημείο ώστε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν περιπολικά της Τροχαίας Χαλκίδας και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ οι αστυνομικοί της Τροχαίας συλλέγουν αυτήν την ώρα πληροφορίες για το συμβάν ώστε να εντοπίσουν τον οδηγό που εγκατέλειψε το θύμα.

Σχετικά