Επίσκεψη του Δημάρχου Θηβαίων στα γηροκομεία της Θήβας -Φωτογραφίες

Στα γηροκομεία της Θήβας βρέθηκε σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού, ο Δήμαρχος, μαζί με τον αντιδήμαρχο Koινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, κ. Αναστάσιο Καμούτση, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργο Παπασπύρου και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, επισκέφθηκαν και προσέφεραν τρόφιμα και απορρυπαντικά στην Ενοριακή Στέγη Γερόντων «Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας», το ‘Ιδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Διακονία Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας και το γηροκομείο ΟΧΕΚ Θήβας (Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Κυριών Θήβας).

Ο κ. Αναστασίου και οι αντιδήμαρχοι αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και συνεχάρησαν το προσωπικό και τους νοσηλευτές για τη φροντίδα των ηλικιωμένων. «Χρόνια Πολλά, με υγεία πάνω από όλα. Διανύσαμε μία ακόμη δύσκολη χρονιά, ας ελπίσουμε ότι του χρόνου οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και θα μας επιτρέψουν να γιορτάσουμε καλύτερα και όλοι μαζί», ευχήθηκε ο κ. Αναστασίου.

Σχετικά

Μία άποψη για το “Επίσκεψη του Δημάρχου Θηβαίων στα γηροκομεία της Θήβας -Φωτογραφίες”

  1. Κατερίνα Πριτσινη

    Οι τοπική άρχοντες έχουν την δυνατότητα εισόδου στα γηροκομεία σε αντίθεση με τους συγγενείς τον γερόντων. Με αποτέλεσμα ο κορονοιος να βρίσκει ανοιχτή την πόρτα σε τέτοιου είδους δομές φιλοξενίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αύριο να είμαστε στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας γιαγιά. Και αν μπορεί κάποιος από τους υπεύθυνους να μας απαντήσει πως η γιαγιά μας κόλλησε κορονοιος αν όντως τηρούνταν τόσο αυστηρά τα μέτρα προστασίας όπως όφειλαν να τηρούνται σε μια τέτοια είδους δομή.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα