Χαλκίδα: Έστησαν το πιο συγκινητικό πάρτι στην υψηλή γέφυρα – Δίπλα στο «θηρίο» οι φίλοι του δείτε φωτογραφίες

Έκπληξη για τη γιορτή του επιφύλαξαν οι φίλοι του Γιάννη Δαμιανού σήμερα Κυριακή 16 Ιανουαρίου στη Χαλκίδα.Το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιανουαρίου, φίλοι του Γιάννη Δαμιανού, συγκεντρώθηκαν στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας και του ετοίμασαν έκπληξη για το «Θηρίο» όπως το αποκαλούν!

H έκπληξη ήταν προγραμματισμένη για ανήμερα της εορτής του αλλά λόγω καιρού αναβλήθηκε και πραγματοποιείται αυτή την ώρα παρουσία του Γιάννη Δαμιανού. Πλημμυρισμένος από χαρά ο Γιάννης αισθάνεται ακόμη πιο δυνατός έχοντας στο πλάι του τους κολλητούς του και είναι πολλοί!

Να υπενθυμίσουμε πως ο 26χρονος Γιάννης, πέρυσι ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων βούτηξε στα νερά της Αμαρύνθου προκειμένου να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό, να τιμήσει το έθιμο του λαού αλλά και να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει με την ελπίδα να γίνει καλά ο μεγάλος του αδελφός Στέργιος, που ήρθε αντιμέτωπος με την λευχαιμία.

Μια κακή στιγμή κατά την διάρκεια της βουτιάς του Γιάννη στην θάλασσα στάθηκε αρκετή ώστε να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να καθηλωθεί στο αναπηρικό αμαξίδιο με τετραπληγία.

Σχετικά