Τρείς προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη -Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα

Συγκλονίζουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 19χρονου Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη από «αγνώστους». O Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπηση της οικογένειας του Άλκη ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 3 προσαγωγές.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 19χρονος Άλκης υπέκυψε από συνδυασμό βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, απόρροια πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε και τη μαχαιριά που δέχθηκε στον μηρό του.

Ο 19χρονος έφερε στα κάτω άκρα τραύματα από ίσο και τέμνον όργανο, τα οποία του προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι από πολύ ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε.

Όπως προκύπτει, ο Άλκης έχασε πολύ σύντομα στην επίθεση τις αισθήσεις του και ξεψύχησε λίγα λεπτά αργότερα.

Νωρίτερα, ο θειος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο ανψιός του ήταν το καλύτερο παιδί και ότι δεν ξέρουν ακόμα τι έχει γίνει.

«Το παιδί το χάσαμε, 19 χρονών παλικάρι, χωρίς αιτία, χωρίς λόγο, έτσι ξαφνικά. Ένα ανείπωτο γιατί… Δεν ήταν ούτε σκληροπυρηνικός με αυτούς τους αλήτες, τους δολοφόνους, ούτε τίποτα. Αύριο είχε μάθημα να δώσει και διάβαζε το παιδί και βγήκε μια βόλτα να ξεσκάσει λίγο, να ξελαμπικάρει που λέμε και έπεσε πάνω σ’ αυτόν τον αλήτη.

Αυτός περνούσε τυχαία από εκεί, άκουσε τα παιδιά και κατέβηκε εν ψυχρώ και τους μαχαίρωσε. Αυτός ο αλήτης, ο δολοφόνος, ο μαχαιροβγάλτης. Έσφαξε και τα τρία τα παιδιά, δυστυχώς..».

Ο θείος του 19χρονου δήλωσε ότι ο Άλκης πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία και δεν πρόλαβε καν να φτάσει στο νοσοκομείο.

Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Τρία άτομα έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ως ύποπτα για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με το thestival τα τρία άτομα έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ανακρίνονται.

Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το δρεπάνι, με το οποίο δέχτηκε επίθεση ο νεαρός.

Το δολοφονικό όπλο εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ, λίγα μέτρα μακριά από τον τόπου του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της οικογένειας του Άλκη

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του «πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι Πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο Πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν».

Σχετικά