Ε.Κ.Λιβαδειάς: «Όχι στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ – Όχι στις απολύσεις»

Το Ε.Κ.Λ. καλεί τους εργαζόμενους «να σταθούν δυναμικά στο μέτωπο του αγώνα που θα αποφασίσουν οι εργαζόμενοι και τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ».

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς, ενώνει την φωνή του με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, τις οικογένειές τους και τους κατοίκους της περιοχής, για να παλέψει ενάντια στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ και τις απολύσεις των συναδέλφων μας.

Συνάδελφοι, το ξεπούλημα της βιομηχανίας Νικελίου και μάλιστα κάτω από συνθήκες που το νικέλιο είναι ο «χρυσός του μέλλοντος», για τις ανάγκες ανάπτυξης της βιομηχανικής παραγωγής ηλεκτροκίνητων οχημάτων, μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα ακόμα οικονομικό έγκλημα. Ένα σκάνδαλο, στο οποίο συνέβαλαν όλες οι κυβερνήσεις που ψήφισαν τα διαδοχικά μνημόνια που επέβαλαν στην χώρα οι διεθνείς και ντόπιοι δανειστές, και σήμερα υλοποιεί με ζήλο η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η δε ταυτόχρονη καταδίκη σε επιδοματικούς μισθούς σήμερα και ανεργία αύριο, των μισών εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, όταν στην χώρα οι εργαζόμενοι πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια ενώ τους θερίζει , απροστάτευτους ο κορονοϊός, είναι μια ακόμα κυβερνητική «εγκληματική επίθεση», ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας και μας αφορά.

Με γνώμονα λοιπόν πως ενάντια σε αυτήν τη μάχη, κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να είναι μόνος του.

Το Ε.Κ.Λ. καλεί τους εργαζόμενους της δύναμης του να σταθούν δυναμικά στο μέτωπο του αγώνα που θα αποφασίσουν οι εργαζόμενοι και τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ.

Όχι στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ.

Όχι στις απολύσεις.»

Σχετικά