Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Βοιωτίας-Στην Αλίαρτο η νέα συνάντηση

agrotes-kinitopoiiseis

Μετά την δεύτερη κατά σειρά συνάντηση που είχαμε στην περιοχή ‘Πέτρινα’ του δήμου Ορχομενού την Παρασκευή στις 4/2/2022 με αγρότες και συλλογικότητες του Νομού Βοιωτίας, στην οποία και αποφασίσαμε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, καλούμε εκ νέου σε συνάντηση τον αγροτικό κόσμο, αυτή την φορά στην Αλίαρτο, την Κυριακή 6/2/2022 στις 17:00 στο συνεδριακό κέντρο, με σκοπό την ενημέρωση αλλά και την απόφαση για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

        Παλεύουμε για :

·                     Αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο.

·                     Καμία αύξηση στις τιμές αγροτικού και οικιακού ρεύματος. Να αφαιρεθούν από τους λογαριασμούς οι λοιπές χρεώσεις, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα.

·                     Να δοθεί επιδότηση για να καλυφθεί το κόστος από τις τεράστιες αυξήσεις στα αγροεφόδια και τις ζωοτροφές.

·                     Να σταματήσει το αίσχος με τον κανονισμό του ΕΛΓΑ, και να αποζημιωνόμαστε άμεσα στο 100% των ζημιών από όλες τις φυσικές καταστροφές και ασθένειες.

·                     Να οριστούν κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα, που να προστατεύουν το εισόδημά μας  ιδιαίτερα τώρα που το κόστος παραγωγής είναι απρόβλεπτο.

Aκολούθησε το permissos.gr στο facebook….για να μην χάνεις είδηση

Σχετικά