Ανεγκέφαλοι έσβησαν γκράφιτι προς τιμήν του Άλκη, στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Η Ελλάδα θρηνεί ακόμα για τον χαμό του Άλκη και ζητεί την τιμωρία των ενόχων αλλά και το τέλος της κτηνωδίας της οπαδικής βίας, όμως κάποιοι επιμένουν στα… ίδια.

Ανεγκέφαλοι έσβησαν γκράφιτι προς τιμήν του Άλκη, στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Αυτοί οι… κάποιοι, -μάλλον οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά»- δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του, ούτε τους γονείς του και δεν δίστασαν να σβήσουν με μαύρη μπογιά το «Άλκη ζεις», που είχε γραφτεί με μεγάλα κίτρινα γράμματα σε τοίχο επί της οδού Δελφών, στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη, τις προηγούμενες ημέρες στη μνήμη του παιδιού και να γράψουν από επάνω «ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ».

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που οι γονείς του Άλκη στέλνουν μήνυμα ενότητας και σύσσωμη η κοινωνία ζητά να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο της ιστοσελίδας GRTimes.gr, άγνωστοι έγραψαν «ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ» με σκοπό να καλύψουν το «Άλκη ζεις», σύνθημα που μετά την δολοφονική ενέδρα έχει γραφτεί σε δεκάδες τοίχους της πόλης με σκοπό κανείς να μην ξεχαστεί το αποτρόπαιο.

Κάτοικοι της περιοχής που αντίκρυσαν το… θέαμα έκαναν λόγο για ανεγκέφαλους που δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου.

Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή της οδού Δελφών, λειτουργούν τρεις σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ.

Σχετικά