Χαλκίδα: Στα δικαστήρια οι τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού – Αναβολή ζήτησαν λόγω κωλύματος του δικηγόρου και αφέθηκαν ελεύθεροι [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας, μεταφέρθηκαν οι τρεις εμπλεκόμενοι σε οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 31/01.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, λίγο μετά τις 11.30, ο 29χρονος ενώ βρισκόταν πεζός σε οδού στην περιοχή της Κανήθου, τον πλησίασαν τα τρία άτομα τα οποία επέβαιναν σε όχημα και άρχισαν να τον βρίζουν όπως υπεστήριξε αργότερα ο καταγγέλλον στην κατάθεσή του.

Έπειτα ο ένας από τους δράστες πλησίασε τον άνδρα και τον χτύπησε στο κεφάλι με γκλοπ ενώ ο δεύτερος κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

Οι δράστες μετά την επίθεση διέφυγαν από το σημείο, αφού απείλησαν το θύμα, ότι αν μιλούσε στην Αστυνομία θα του έκαναν ζημιά.

Ο 29χρονος πήγε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ανέφερε στους νοσηλευτές ότι έπεσε και χτύπησε σε τζάμια.

Την Παρασκευή 04/02 ο άνδρας έσπευσε στο ΤΑ Χαλκίδας, όπου κατήγγειλε το γεγονός.

Λόγω κωλύματος του συνηγόρου τους Αθανάσιου Τάρτη, ο συνήγορος των τριών συλληφθέντων ζήτησε αναβολή, η οποία και δόθηκε για την Πέμπτη 17/02, ενώ λίγο μετά τις 3.30 αφέθηκαν και οι τρεις ελεύθεροι ενώ οι δύο με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Οι δικαστικές αρχές προς το παρών δεν έχουν συνδέσει την εν λόγω επίθεση με την δεύτερη που σημειώθηκε έξω από σχολή Kick boxing μια ημέρα αργότερα, για αυτό τον λόγω και οι δύο συλληφθέντες, οπαδοί του Ολυμπιακού που επίσης συνελήφθησαν συγκαταλέγονται σε ξεχωριστή δικογραφία, οι οποίοι και οδηγήθηκαν νωρίτερα το πρωί στον ανακριτή.

Χαλκίδα: Στα δικαστήρια οι τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού

Πηγή:eviathema.gr

Σχετικά