Σπύρος Σαραφιανός: Αυτή είναι η σύζυγος του Τάσου από τον «Σασμό»

Ο Σπύρος Σαραφιανός φέτος ενσαρκώνει τον Τάσο Καμαριωτάκη συνταξιούχο καθηγητή και πατέρα της Στέλλας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός».

Εκτός από την τηλεοπτική επιτυχία, ο γνωστός καλλιτέχνης βιώνει και την απόλυτη προσωπική ευτυχία, καθώς πριν από λίγους μήνες έγινε πατέρας.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον πατέρα της Στέλλας (Ευγενία Σαμαρά) στη σειρά του Alpha «Σασμός» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όταν γεννήθηκε ο γιος του: «Ο άγγελος στη ζωή μας ήρθε σήμερα το μεσημέρι….ο γιος μας…καρδούλα μου τυχερή και ηλιοφώτιστη να είναι η ζωή σου..!!!».

Ο Σπύρος Σαραφιανός είναι ένας καλλιτέχνης που έχει μάθει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της συναδέρφου του, Μαίρης Ανδρέου.

Πρόκειται για μία ταλαντούχα ηθοποιό και σκηνοθέτιδα με σημαντικές δουλειές στον κινηματογράφο.

Η Μαίρη Ανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Θεσσαλονίκη όπου δραστηριοποιούνταν καλλιτεχνικά  Έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συμμετοχές ως ηθοποιός σε παραστάσεις του ΚΘΒΕ, ΔηΠεΘε Κοζάνης και στο ελεύθερο θέατρο

Σχετικά