Έτοιμος ο στίβος στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου-ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ταρτάν στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου.

      Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Ταρτάν Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου και δόθηκε,στο σύνολό της η εγκατάσταση, για χρήση στους αθλητικούς συλλόγους και στο κοινό. 

      Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και πόρους του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και αντικείμενο είχε τη μετακίνηση της περίφραξης και των πυλώνων φωτισμού,καθώς και την κατασκευή οκτώ (8) διάδρομων ταρτάν στίβου.

    O Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος,σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: « Πρόκειται για μια σύγχρονη εγκατάσταση που σίγουρα θα δώσει πνοή στον αθλητισμό της περιοχής μας, ενώ είναι βέβαιο πως  θα φιλοξενήσει και διοργανώσεις υπερτοπικής εμβέλειας. 

Πιστοί στην αρχή μας να δώσουμε χρήσιμα έργα στη νέα γενιά, αλλά και σε όλους τους δημότες μας, δημιουργήσαμε αυτή την αθλητική εγκατάσταση, που σε συνδυασμό με δεκάδες άλλες, σε όλες τις Κοινότητές μας, που κατασκευάστηκαν ή κατασκευάζονται τώρα συμβάλλουν στην άθληση και την υγεία όλων. 

Η εγκατάσταση αυτή, όπως και οι υπόλοιπες, χρειάζεται την προσοχή και την φροντίδα όλων και κυρίως των χρηστών της  και για το λόγο αυτό παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των οδηγιών που θα βρίσκονται αναρτημένες στην είσοδο αλλά και σε άλλα σημεία του χώρου.».

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σχετικά