Nέο Ψηφιακό Ακτινολογικό Σύστημα στο  Διαγνωστικό Κέντρο Θηβών “ΒΟΙΩMEDICA”

ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το Διαγνωστικό Κέντρο Θηβών ΒΟΙΩMEDICA στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης του τεχνολογικού του εξοπλισμού, εγκατέστησε νέο ψηφιακό Ακτινολογικό εξοπλισμό της εταιρείας Siemens. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα, που παρέχει ακτινογραφίες υψηλής ποιότητας προσφέροντας ενδελεχή και λεπτομερή απεικόνιση και κατ’ επέκταση διαγνώσεις ακριβείας. Τα βασικά πλεονεκτήματα του ψηφιακού ακτινολογικού συνοψίζονται στα κάτωθι:

  • Χαμηλή δόση ακτινοβολίας

Tο ψηφιακό ακτινολογικό χρησιμοποιεί σύγχρονης τεχνολογίας (CsI) ψηφιακό ανιχνευτή πολύ υψηλής ανάλυσης και ευαισθησίας, μειώνοντας έτσι σημαντικά τη δόση ακτινοβολίας που δέχεται ο εξεταζόμενος σε σχέση με άλλα συστήματα που χρησιμοποιούν ψηφιοποίηση CR.

  • Υψηλής ποιότητας ψηφιακή απεικόνιση

Οι σύγχρονης γενιάς αλγόριθμοι επεξεργασίας εικόνας που διαθέτει  (image intelligence) παρέχουν  εικόνα αρίστης ευκρίνειας ακόμη και σε πολύ δύσκολα ανατομικά σημεία, χωρίς να αυξάνεται η δόση της ακτινοβολίας.

Για να ενημερωθείτε σχετικά και να προγραμματίσετε το ραντεβού σας καλέστε στα τηλέφωνα 22620 21616 και 2262021681.

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.diagnostiko-thivon.gr  και να ακολουθήσετε Biomedica Thiva σε Facebook και Instagram.

Σχετικά