Τουρκία – Ελλάδα 67-76: Ελληνικό γλέντι στην Πόλη με Αγραβάνη και Παπαγιάννη

Αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα αφού έχασε διαφορά 16 πόντων (46-62), η Εθνική πήρε σπουδαία νίκη στην Πόλη με 76-67 στην Τουρκία και είναι με το… 1,5 πόδι στην επόμενη φάση. Μεγάλη εμφάνιση από Αγραβάνη και Παπαγιάννη.

Ψυχάρες στην Πόλη και… άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση για την Εθνική ομάδα. Με όπλο την εξαιρετική της άμυνα, η Ελλάδα που είχε σε μεγάλο βράδυ τους Αγραβάνη και Παπαγιάννη νίκησε με 76-67 την Τουρκία, κάνοντας το 2/2 κόντρα στους γείτονες μέσα σε τρεις μέρες.

Η ομάδα του Σωτήρη Μανολόπουλου βρέθηκε στο +16 (46-62) στο φινάλε της τρίτης περιόδου, έκανε τα εύκολα δύσκολα στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του ματς και έφυγε με σπουδαίο διπλό από το «Σινάν Ερντέν.

Απίθανη εμφάνιση από τον Δημήτρη Αγραβάνη που τελείωσε το ματς με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ 21 πόντους (προσωπικό ρεκόρ στην Εθνική) και 9 ριμπάουντ είχε ο επίσης εξαιρετικός Γιώργος Παπαγιάννης. Για τους Τούρκους πρώτος σκόρερ ήταν ο Λάρκιν με 16 πόντους και 15 είχε ο Μαχμούτογλου με 5/10 τρίποντα.

Σχετικά