Λεβαδειακός: Με νίκη (1-0 τον Εργοτέλη) ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα!

Ο πρωταθλητής του Β’ (νότιου) ομίλου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Super League 2 με νίκη επί του Εργοτέλη χάρη στο γκολ του Βρακά στο 33’ με υπέροχο πλασέ.

Με νίκη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της “Super League 2” της σεζόν 2021-2022 ο Λεβαδειακός που από την Τετάρτη, 27/4 και τη νίκη στην Αρτα επί της Α.Ε. Καραϊσκάκης, είχε «καπαρώσει» την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και στο νου του είχε τα μπαράζ ανόδου με την Βέροια.

Στον αγώνα που έδωσε (1/5) στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», για την 34η αγωνιστική (τελευταία της κανονικής περιόδου). του Β’ (νότιου) ομίλου, επικράτησε με 1-0 της (επίσης, βαθμολογικά, αδιάφορης) ομάδας του Εργοτέλη.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 33’ με ωραία προσπάθεια και εξίσου ωραίο πλασέ από τον Βρακά.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό κατά διαστήματα, ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες και πρόσφερε αρκετό θέαμα σε όλους όσοι το παρακολούθησαν.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίας για γκολ, αλλά και οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση.

Στο τέλος οι φίλοι του Λεβαδειακού φώναξαν «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» και οι παίχτες ανταπέδωσαν ευχαριστώντας τους με χειροκροτήματα και το μυαλό, όλων, πλέον στρέφεται στους αγώνες μπαράζ με την Βέροια για την άνοδο στη Super League!

Πως ξεκίνησαν

Για τον Λεβαδειακό ο Γιάννης Ταουσιάνης ξεκίνησε και σε αυτό το ματς τον Μάρκοβιτς στο τέρμα και από εκεί και πέρα, σε διάταξη «4-1-4-1» (από δεξιά προς τα αριστερά) τους: Κωσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος, στην άμυνα, Μεχία (ανασταλτικός), Μουτίνιο, Νίκας, Συμελίδης, Βρακάς (επιτελικοί), στην μεσαία γραμμή και ο Μυτίδης στην επίθεση.

Στον πάγκο κράτησε τους:  Στογιάνοβιτς, Κονέ, Νίλι, Πολέτο, Δούμτσιος, Λιάγκας, Μανιώτης, Παναγιώτου και Τσάπρας.

Για τον Εργοτέλη ο Νίκος Μπαδήμας, ο οποίος είχε μόλις 16 παίχτες στη διάθεσή του, ξεκίνησε τον Τσέλιο στο τέρμα και τους:  Κόλα, Μίκο, Σερβιλάκης, Ντουμάνης, Βουτσάς, Κουτάντος, Σαρρής, Κωστανάσιος, Κοκκίνης και Πατρινός.

Στον πάγκο κράτησε τους: Ψιμόπουλος, Αλεξάκης, Θεοδωράκης, Κατσούρρι, Νεράλ.

Το φιλμ του ματς

Σχεδόν ιδανικές καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο. Λίγα σύννεφα, ένα πολύ ελαφρύ βοριαδάκι και θερμοκρασία γύρω στους 22 βαθμούς!

Πολύ καλή κίνηση από τους παίχτες του Εργοτέλη. Σε ένδειξη τιμής προς τους πρωταθλητές του Β’ ομίλου, παρατάχθηκαν έτσι ώστε οι παίχτες του Λεβαδειακού να περάσουν ανάμεσά τους, το γνωστό «πασίγιο»!

Εντυπωσιακή είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα του Λεβαδειακού!

1’ ο Εργοτέλης στη σέντρα.

8’ Πρώτη φάση στο ματς, για τον Λεβαδειακό, ο Νίκας έκανε την κάθετη στον Μυτίδη, αυτός μέσα στην περιοχή και αριστερά έπιασε το σουτ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

20’ Πρώτη απειλή από τους φιλοξενούμενους, ο Κουτάντος μέσα στην περιοχή και από δεξιά, έφερε την μπάλα στο αριστερό, έκανε το συρτό σουτ, η μπάλα 2 μέτρα από το αριστερό δοκάρι του Μάρκοβιτς ο οποίος δεν ανησύχησε!

22’ ο Βρακάς λίγα μέτρα από την περιοχή και από τον άξονα ξεμαρκαρίστηκε, έκανε και το σουτ με το δεξί, η μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσέλιου ο οποίος έπεσε στη γωνία του!

31’ ο Βήχος από αριστερά έκανε την γλυκιά σέντρα, με το αριστερό, ο Μυτίδης μέσα στην περιοχή, στο ύψος του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά, δεν ήταν καλή, η μπάλα ψηλά άουτ.

33’ Γκολ για τον Λεβαδειακό, 1-0, Βρακάς! Ο Μεχία έκανε την βαθιά μπαλιά προς τα αριστερά, ο Βρακάς κατέβασε την μπάλα, προχώρησε κάθετα, μπήκε στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί πόδι, έπιασε το σουτ, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσέλιου, ο οποίος δεν κατάφερε να διώξει!

34’ ο Βουτσάς είχε προωθηθεί, αρκετά μέτρα από την περιοχή του Μάρκοβιτς και δεξιά έπιασε το σουτ, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα δίπλα από το τέρμα του Κροάτη γκολκίπερ ο οποίος δεν ανησύχησε!

38’ ο Μουτίνιο έκανε την κάθετη πάσα, ο Νίκας μέσα στην περιοχή και δεξιά «έσπασε» την μπάλα στον άξονα, ο Συμελίδης μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, ο Τσέλιος σε ετοιμότητα, μπλόκαρε.

40’ Αντεπίθεση για τον Εργοτέλη, η μπάλα έφτασε αριστερά, στον Σερβιλάκη, αυτός φάτσα με το τέρμα και τον Μάρκοβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα πάνω από το τέρμα, καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

45’ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, σε παίχτη του Εργοτέλη και συγκεκριμένα στον Κουτάντο για σκληρό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

45’ Ένα (1’) θα είναι το λεπτό του έξτρα χρόνου.

Με την συμπλήρωση του ενός λεπτού της καθυστέρησης ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στο πρώτο μέρος του αγώνα, Λεβαδειακός – Εργοτέλης 1-0, με το γκολ του Βρακά από το 33’!

15:48’ Εναρξη β’ μέρους.

46’ Χωρίς αλλαγές στο β’ μέρος οι δυο ομάδες, συνεχίζουν όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο.

57’ Ο Νίκας βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη και δεξιά, έπιασε το δυνατό συρτό, σουτ, ο Τσέλιος έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

59’ Ο Μεχία, λίγα μέτρα από την περιοχή του Εργοτέλη και λίγο δεξιά έπιασε το πολύ δυνατό σουτ, σε ετοιμότητα ο Τσέλιος απέκρουσε με γροθιές!

60’ Πρώτη κίνηση από τον Ταουσιάνη για τον Λεβαδειακό, διπλή, αντικατάσταση παίχτη, μάλιστα. Εξω ο Μουτίνιο και ο Μυτίδης, μέσα ο Πολέτο και ο Δούμτσιος.

63’ Δεύτερη κίνηση από τον Ταουσιάνη για τον Λεβαδειακό. Εξω ο Νίκας, μέσα ο Νίλι.

64’ Εκπληκτική ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, για το 2-0. Αντεπίθεση για τους «πράσινους» από τα αριστερά, ο Δούμτσιος από πλάγια αριστερά έκανε το γύρισμα, στο δεύτερο δοκάρι μόνοι τους, ο Βρακάς και ο Νίλι, ο Βρακάς έκανε απευθείας το πλασέ, με το δεξί, η μπάλα πάνω από το τέρμα!

68’ Στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι, ο Κοκκίνης λίγα μέτρα από την περιοχή και από τον άξονα, έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και πέρασε αριστερά, κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

75’ Πρώτη αντικατάσταση παίχτη από τον Μπαδήμα γιατον Εργοτέλη. Εξω ο Πατρινός, μέσα ο Κατσούρι.

77’ αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους, έγινε το γύρισμα από δεξιά, ο Μάρκοβιτς έχασε την μπάλα, από την άλλη πλευρά ο Σερβιλάκης έπιασε το δυνατό, συρτό, σουτ, η μπάλα πήγαινε διαγώνια, απέναντι προς το τέρμα, ο Τζημόπουλος έδιωξε με τοπόδι, η μπάλα βρήκε πάνω στον Συμελίδη και πέρασε μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι, κόρνερ.

78’ η εκτέλεση του κόρνερ από τα αριστερά, καλή, η κεφαλιά που έγινε στο πρώτο δοκάρι από τον Κουτάντο, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

79’ Τελευταία κίνηση από τον Ταουσιάνη για τον Λεβαδειακό, διπλή αλλαγή, έξω ο Συμελίδης και ο Μεχία, μέσα ο Κονέ και ο Μανιώτης.

81’ Κίτρινη κάρτα στον Νίλι.

83’ Τριπλή αλλαγή από τον Μπαδήμα για τον Εργοτέλη. Εξω ο τερματοφύλακας Τσέλιος στη θέση του ο Ψιμόπουλος, εξω και οι: Μίκο και Κοκκίνης, μέσα οι: Νεράλ και Θεοδωράκης.

86’ Πολύ κοντά στην ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι, μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό, ο Κωστανάσιος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά στο τετ-α-τετ με τον Μάρκοβιτς, έκανε το πλασέ ο Κροάτης γκολκίπερ μπλόκαρε!

90’ ο Βρακάς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, στο ημικύκλιο της περιοχής ο Δούμτσιος κατάβασε την μπάλα, έκανε και το σουτ με το δεξί, ο Ψιμόπουλος στην αριστερή του γωνία, μπλόκαρε.

90’+1’ Εγινε η ωραία κίνηση και η πάσα και ο Πολέτο βγήκε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, στο τετ-α-τετ με τον Ψιμόπουλου πλάσαρε σωστά, η μπάλα όμως του έπαιξε παιχνίδι, κόλλησε πριν περάσει την γραμμή και οι αμυντικοί έδιωξαν, από την άλλη πλετρά ο Νίλι έκανε την επαναφορά, παράλληλη πάσα, ο Πολέτο μόνος στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα και η μπάλα πέρασε παράλληλα.

90’+2’ Ο Κατσούρι λίγα μέτρα από την περιοχή και δεξιά έπιασε το δυνατό σουτ, ο Τζημόπουλος έβαλε το κεφάλι του και έδιωξε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

90’+3’ ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στο ματς, Λεβαδειακός – Εργοτέλης, με το γκολ του Βρακά από το 33’.

Οι διαιτητές

Διαιτητής ήταν ο Φώτης Ντάουλας από την Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής.

Βοηθοί διαιτητές ήταν ο Νίκος Πάγκαλος από την Ε.Π.Σ. Λασιθίου και ο Λάμπρος Διαμαντής από την Ε.Π.Σ. Ηπείρου (Ιωαννίνων).

Αναπληρωματικός (4ος) διαιτητής ήταν ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Γιώργος Μητροφάνης από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

– Μέλη του συνδέσμου φιλάθλων του Λεβαδειακού είχαν αναρτήσει πανό για τον αδικοχαμένο Κώστα Γκαλαμέλο!

starsports.gr

Σχετικά