Η Vechro προσφέρει χρώμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών!!

Έχοντας σαν κοινό σκοπό την προστασία του πλανήτη, και θέλοντας να στηρίξει εμπράκτως την προσπάθεια των πυροσβεστών, η κορυφαία εταιρεία βερνικοχρωμάτων και ηγέτης στα οικολογικά προϊόντα, Vechro, συνδράμει στην ανακαίνιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών. Με αυτή την προσφορά η Vechro αναγνωρίζει και ευχαριστεί το Πυροσβεστικό Σώμα Θηβών για τη συνεισφορά και τις υπηρεσίες του στην τοπική κοινότητα.
Με τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα της, VECHRO PRO, η εταιρεία αποσκοπεί σε ενα υγιές περιβάλλον με αντοχή στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η σειρά VECHRO PRO συγκεντρώνει τα πιο αξιόπιστα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις του κάθε επαγγελματία.
Η Vechro, ηγέτης στα οικολογικά χρώματα, συνεχίζει τη δράση της, παράγοντας προϊόντα συμμορφωμένα με τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά κριτήρια. Δέσμευση της εταιρείας, τις τελευταίες δεκαετίες, είναι να προστατεύει το περιβάλλον αποτρέποντας ή ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Γιατί το #ToXromaExeiDinami και η Vechro την κατέχει με τα υψηλής ποιότητας ανθεκτικά, άοσμα οικολογικά χρώματά της.

Σχετικά