ΕΠΣΒ: Εύχεται επιτυχία σε Λεβαδειακό και Κυπάρισσο!

Στους αγώνες μπαράζ που θα δώσουν για άνοδο!

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας εξέδωσε δυο ανακοινώσεις σήμερα (4/5) μέσω των οποίων ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εύχονται καλή επιτυχία στην ομάδα του Λεβαδειακού που κατέλαβε την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β’ (νότιου) ομίλου του πρωταθλήματος της “Super League 2”, στους αγώνες μπαράζ που θα δώσει με την ομάδα της Βέροιας, για την άνοδο στη “Super League” καθώς και στην ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Αντίκυρας “Κυπάρισσος” που στέφθηκε πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Β., στους αγώνες που θα δώσει στο ειδικό πρωτάθλημα (μπαράζ) για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία!

Αναλυτικά:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Μπαράζ Ανόδου

Ο Πρόεδρος, Νίκας Κωνσταντίνος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας εύχονται Καλή Επιτυχία στην ομάδα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στα μπαράζ ανόδου.

Ευχόμαστε να δούμε ξανά τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ στα μεγάλα σαλόνια της SUPER LEAGUE.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Α.Ο. vs ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο. 08-05- 2022

Ο Πρόεδρος Νίκας Κωνσταντίνος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας εύχονται Καλή Επιτυχία στην Ομάδα μας ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Α.Ο., στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Να επιτευχθεί ο στόχος και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά να βρίσκεται μαζί με τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ και τον Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ στη Γ΄ Εθνική.

Η Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ καλεί όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Βοιωτίας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια !!!

starsports.gr

Σχετικά