Το γηροκομείο-κολαστήριο στα Χανιά άλλαξε όνομα και λειτουργεί ξανά

Το γηροκομείο – κολαστήριο στα Χανιά δεν έχει κλείσει. Άλλαξε όνομα και συνεχίζει να λειτουργεί με εξουσιοδότηση από τις προφυλακισμένες ιδιοκτήτριες.

Μια εξοργιστική και σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η δικηγόρος Μαρία Παπαδάκη σε σχέση με το γηροκομείο – κολαστήριο στα Χανιά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται να ήρθε μετά από εξουσιοδότηση των προφυλακισμένων ιδιοκτητριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικηγόρος ρίχνει τα «βέλη» της στις Αρχές, καταγγέλλοντάς τις για αδράνεια.
Η ανάρτηση της δικηγόρου

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ για άλλη μια φορά για τα Χανιά!! Σε «Ευ ζην Care» μετονομάστηκε ο διακριτικός τίτλος της «Αγίας Σκεπής» την 28/4/22, δυνάμει τροποποίησης του καταστατικού της στην οποία προέβησαν οι συνέταιροι και διαχειριστές μέσα από τη Φυλακή! Με νέο όνομα, κουνάει για 2η φορά κοροϊδευτικά το δάχτυλο στις οικογένειες των παθόντων αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη η υπεύθυνη της εν λόγω δομής, που εξακολουθεί να τη λειτουργεί μέσα από τη Φυλακή (!!!) δυνάμει πληρεξουσίου, και το χέρι αυτό με τις προκλητικές παραλείψεις τους στηρίζουν η Αντιπεριφέρεια Χανίων και το αρμόδιο Υπουργείο, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δηλαδή οι εποπτεύουσες αρχές.

Τα χαιρετίσματά μας αγαπητές αρχές, που εν μια νυκτί πανεύκολα κλείνετε το ψιλικατζίδικο του κάθε κακομοίρη για τυπικές παραβάσεις, αλλά τώρα…. Ουδέν! Με τις ευλογίες σας ανενόχλητη συνεχίζει η εν λόγω «επιχειρηματικότητα». Για κάθε εχέφρονα, τούτα μοιάζουν με σενάριο ταινίας, από χώρα τριτοκοσμική. Ντροπή για λογαριασμό σας!».

Σχετικά