Η «ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» στην Άσκρη Βοιωτίας

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ (ΚΔΗΦ)της Μητροπόλεως μας, σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άσκρης και το Λύκειο Θεσπιέων (Γυμνασιο-Λυκειο Θεσπιων ), πραγματοποίησε σήμερα, επίσκεψη στο εκκλησάκι του Χριστού στην Άσκρη. Έλαβε χώρα αρτοκλασία και ομιλία του πατήρ Μιχαήλ, όπως και της διευθύντριας του ιδρύματος ΚΔΗΦ, κ. Αλεξάνδρας Ζάνταλη (@Alexantra Zantali) ,στα παιδιά. Ακολούθησαν ομαδικά παιχνίδια και ανταλλαγή δώρων. Τα παιδιά απόλαυσαν το φαγητό τους στην Λίμνη Μουσών ( Limni Mouson )στην Άσκρη.

Η συνεργασία και επικοινωνία των παιδιών του Λυκείου Θεσπιέων, με τα παιδιά του ΚΔΗΦ, ήταν άψογη και εποικοδομητική. Ευχαριστούμε την διευθύντρια του ιδρύματος κ. Αλεξάνδρα Ζάνταλη, την λυκειάρχη των Θεσπιέων κ. Φανή Χρήστου, καθώς και όλα τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Εκ μέρους του προέδρου π. Μιχαήλ Ευταξία και του εκκλησιαστικού συμβουλίου Άσκρης.

Ήταν μια εξαιρετική ημέρα για όλους μας και θα θέλαμε γι αυτό να στείλουμε σε όλους αυτούς που συνέβαλαν σ’αυτό, άπειρες ευχαριστίες και την ευχή να επαναληφθεί και στο μέλλον μια παρόμοια δράση.

Εκ μέρους του προέδρου π. Μιχαήλ Ευταξία και του εκκλησιαστικού συμβουλίου Άσκρης.

Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ασκρης

Σχετικά