Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς στο Διεθνές Meeting Ρυθμικής ¨IRINI CUP” ΧΑΛΚΙΔΑ 2022(φωτο)

Με  (11) έντεκα αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος Ρυθμικής συμμετείχε ο Όμιλός μας στο 3ο Διεθνές meeting  Irini Cup που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Α.Σ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στην πόλη της Χαλκίδας στις 12-15 Μαίου 2022.

    Εξαιρετική εμφάνιση το Σάββατο της αθλήτριάς μας και φοιτήτριας των ΤΕΦΑΑ, Γεωργίας Αγγελοπούλου με την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο σε πρόγραμμα με κορίνες στην κατηγορία senior .

    Επίσης το Σάββατο πολύ καλή εμφάνιση η αθλήτρια μας Αθανασία Μελισσάρη στην 6η θέση σε πρόγραμμα με στεφάνι κατηγορία pre-junior και έτσι κατετάγη στην οκτάδα και στις κορίνες 12η σε σύνολο 44 αθλητριών .

Την Κυριακή η αθλήτρια μας  Κατερίνα Καρατζά πολύ καλή εμφάνιση στο πρόγραμμα με στεφάνι στην 15η θέση στην κατηγορία junior και ολοκλήρωσε την συμμετοχή της αν και τραυματίστηκε στον αγώνα, συνέχισε με το πρόγραμμα σε κορίνες και πήρε την 18η θέση.

Την Παρασκευή συμμετείχαν οι Παγκορασίδες μας Ιωάννα Πούλου ,Παναγιώτα Γεωργίου και Βασιλική -Σοφία Κυριακοπούλου σε δύο προγράμματα στεφάνι και ελεύθερο για τις οποίες ήταν ο πρώτος αγώνας την φετεινή χρονιά με πολύ καλή παρουσία .

Και τέλος την Πέμπτη οι μικρές μας αθλήτριες Παναγιώτα Κεμαλάι , Βασιλική Μαλισιόβα, Ευαγγελία Γκικοπούλου, Ναταλία Αγγελοπούλου και Αναστασία Νίκου συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα στην κατηγορία minis ,απέσπασαν το χειροκρότημα και έλαβαν μετάλλια από τη διοργάνωση για τη συμμετοχή τους .

Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν και εύχεται καλή συνέχεια στα αγωνιστικά τους προγράμματα.

Συγχαρητήρια και στις προπονήτριες του αγωνιστικού-προαγωνιστικού τμήματος ρυθμικής, Εφη Ραμαντάνη και Ειρήνη Αποστόλου,   οι οποίες συνόδευσαν τα παιδιά στον αγώνα στην Άννα Αθανασιάδου υπεύθυνη μπαλέτου  όπως και στους γονείς για την στήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους .

                                                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ                           ΦΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Σχετικά