Χαλβατζής:ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ στο Rally Acropolis-Σοβαρά ερωτηματικά για το Δήμο Θηβαίων

 Από τα πλέον επίσημα χείλη, του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ανακοινώθηκε ότι ο Δήμος Θηβαίων παρά τις συνεχείς οχλήσεις εκ μέρους των αρμοδίων υπηρεσιών «αμέλησε να καταβάλει την συμφωνηθείσα εκ των προτέρων οικονομική συμμετοχή για την διεξαγωγή της εν λόγω διοργάνωσης το έτος 2021 και για τον λόγο αυτό θα αποβληθεί από  την διοργάνωση  του τρέχοντος έτους, καταργώντας την ειδική του Μοσχοποδίου»

        Ένα συμβάν το οποίο τραυματίζει την αξιοπιστία του Δήμου μας, ανεξάρτητα εάν κάποιος θεωρεί σημαντική η όχι την συμμετοχή μας στο Rally Acropolis και δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για την συνολική λειτουργία της Δημοτικής Αρχής, που διαχειρίζεται τις τύχες του Δήμου Θηβαίων.

          Εάν δε όλα αυτά συνδυαστούν με προηγούμενες καταγγελίες μας για συμπεριφορές και παραλείψεις στην αντιμετώπιση προβλημάτων καθώς και από το γεγονός ότι σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Δήμαρχος σε ερώτηση του κ. Γρηγόρη Παπαβασιλείου για το θέμα του Rally Acropolis διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ότι ο ίδιος δεν έχει κάποια ενημέρωση για κάτι διαφορετικό, τότε το πλαίσιο της αμφισβήτησης διευρύνεται. 

            Εάν μας έλεγε ψέματα ή δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει  στο Δήμο μας μένει να το διευκρινίσει. Σε κάθε περίπτωση όμως δικαιούμαστε να ανησυχούμε για τις εξελίξεις.

                                                                                       Σταμάτης  Η.  Χαλβατζής

                                                                        Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων

Σχετικά