Ευχαριστήρια Επιστολή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Θήβας για δωρεά

«Ευχαριστήρια Επιστολή στην Εταιρεία Ελληνικά Χρηματιστήρια – Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Συμμετοχών» 

Οι μαθητές/-τριες, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Θήβας, ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία «Ελληνικά Χρηματιστήρια – Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Συμμετοχών» και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Γιάννο Κοντόπουλο, τη Διευθύντρια Ανθρώπινου Προσωπικού κ. Μαίρη Γεωργιάδου και τον προϊστάμενο του τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης & Ασφάλειας κ. Παναγιώτη Καράκο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την ευγενική χορηγία-δωρεά των:

 15 desktop Hp Z210 με wifi

 15 οθονών Hp

 15 πληκτρολογίων

 1 Εκτυπωτή LaserJet M1522nf

Η πολύτιμη προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού, θα διευκολύνει σημαντικά το έργο της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας και θα εκσυγχρονίσει τη διαδικασία της μάθησης στο Σχολείο μας που είναι τόσο σημαντική για τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη βοήθειά σας κι ευελπιστούμε και στο μέλλον στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας του Σχολείου μας ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας.

Η πρωτοβουλία σας δείχνει το έμπρακτο  ενδιαφέρον σας για τον εξοπλισμό των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ευχόμαστε στο μέλλον να σας έχουμε αρωγούς σ’ αυτή την προσπάθεια και η γενναιοδωρία σας, να βρει και μιμητές.

Σας ευχαριστούμε!

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Παπανικολάου Αναστάσιος

Σχετικά