Διαμαρτυρία του ΚΚΕ έξω από τη ΔΕΗ Λιβαδειάς για τους αυξημένους λογαριασμούς(φωτο)

Στα πλαίσια της πλατιάς εξόρμησης-ενημέρωσης του λαού της Λιβαδειάς για την επίσκεψη του Γ.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, η Κ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ του ΚΚΕ, πραγματοποίησε διαμαρτυρία στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, απαιτώντας να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι το μάρμαρο των ανατιμήσεων του ηλεκτρικού ρεύματος και συνολικά των αυξήσεων στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, ζητώντας άμεσα τη λήψη μέτρων για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών από τις υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.

Με συνθήματα ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια και τις συνέπειες των ανταγωνισμών των μονοπωλιακών ομίλων, οι συγκεντρωμένοι μοίρασαν ανακοινώσεις και κατήγγειλαν τόσο την κυβέρνηση της ΝΔ όσο και τις προηγούμενες κυβερνήσεις  ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που διαχρονικά υπηρέτησαν – υπηρετούν κι εφαρμόζουν την πολιτική της «απελευθέρωσης» και του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, της «πράσινης ανάπτυξης» και της απολιγνιτοποίησης, της εμπλοκής στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο,  συνέπεια της οποίας αποτελεί η εκτόξευση των τιμών.

Απαίτησαν, την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, του ειδικού τέλους για την Μείωση Εκπομπών Αέριων Ρύπων, του ΦΠΑ και των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος. 

  Δόθηκε αγωνιστικό ραντεβού για την πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ, 

την Πέμπτη 26/05/2022 και ώρα 8:30 μ.μ.,

στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Λιβαδειά,

όπου θα μιλήσει ο  Γ.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ.  

“Με το ΚΚΕ!

Στη σωστή πλευρά της ιστορίας ενάντια στην καπιταλιστική

εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!”

Σχετικά