Η ΕΛ.ΑΣ. γιόρτασε την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της (ΦΩΤΟ)

Την «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της» γιόρτασε η Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 19 Ιουνίου, ανήμερα των Αγίων Πάντων, ως ελάχιστη Επιβράβευση και Τιμή για την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα.

Δοξολογίες τελέστηκαν σε όλες τις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό τα Εισόδια της Θεοτόκου στη Λιβαδειά, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Χαλκίδα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Καρπενήσι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Λαμία και στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Άμφισσα.

Η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, αναγνώσθηκε σε όλες τις Εορταστικές Τελετές, ενώ μετά το πέρας των Δοξολογιών έλαβαν χώρα μικρές δεξιώσεις.

Στις Τελετές παρέστησαν Θρησκευτικές και Πολιτικές Αρχές, εκπρόσωποι Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι τοπικών Φορέων και Επαγγελματικών Ενώσεων, μέλη Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Σωματείων, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πολίτες, καθώς και πλήθος Απόστρατων και εν ενεργεία Αστυνομικών.

Φθιώτιδα:

Βοιωτία:

Εύβοια:

Ευρυτανία:

Φωκίδα:

Σχετικά