Τραυματίας αστυνομικός από επίθεση Ρομά στον Ορχομενό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας,αστυνομικός του Α.Τ. Ορχομενού τραυματίστηκε μετά από επίθεση ρομά,χθες το απόγευμα στον Ορχομενό.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας

Η χθεσινή επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος Αστυνομικού του Α.Τ. Ορχομενού, με δράστες Ρομά οι οποίοι συνελλήφθησαν άμεσα από Αστυνομικές δυνάμεις αποδεικνύει περίτρανα ότι :

Α) Κανένας Αστυνομικός δεν πρέπει να περιπολεί μόνος, πολλώ δε μάλλον να επιλαμβάνεται και σε περιστατικό το οποίο κανείς δε γνωρίζει πως ενδέχεται να εξελιχθεί.

Β) Επ ουδενί δεν επιτρέπεται να αποδυναμωθούν τα ήδη υποστελεχωμένα περιφερειακά Αστυνομικά τμήματα.

Τουναντίον επιβάλλεται να ενισχυθούν στις προσεχείς μεταθέσεις, ώστε οι Αστυνομικοί να έχουν τα εφόδια που απαιτούνται για να επιτελούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα συμφώνως με τις προβλεπόμενες επιχειρησιακές πρακτικές, οι δε πολίτες να νιώθουν ασφαλείς και όχι εκτεθειμένοι σε άτομα και ομάδες που παρουσιάζουν παραβατική- αντικοινωνική συμπεριφορά.

Τα ανωτέρω θα αποτελέσουν τη θέση της Ένωσης μας και για τις προσεχείς μεταθέσεις, αμετακίνητη και αδιαπραγμάτευτη από το 2012.

Περαστικά στο συνάδελφο και συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του, να μεταβεί στο ΓΝ Λιβαδειάς αφού συνελλήφθησαν οι δράστες, συγχαρητήρια στις δυνάμεις που συνέδραμαν άμεσα και στη διοίκηση του ΑΤ Ορχομενού που προσήλθε τάχιστα στο σημείο.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο