Σάλος στο Δ. Μάνδρας: Αντιδήμαρχος γρονθοκόπησε γυναίκα αντιδήμαρχο & παύθηκε (έγγραφα)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες μέσα στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιδήμαρχος γρονθοκόπησε… αντιδήμαρχο (και μάλιστα γυναίκα) και την έστειλε στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το dytikesmaties.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όταν ο άμισθος αντιδήμαρχος Μελέτης Αδάμ επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την αντιδήμαρχο Σωτηρία Αργυρίου, ενώ βρίσκονταν στο γραφείο του γενικού γραμματέα.

Ο κ. Αδάμ ήταν μέχρι το συμβάν αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας και εντεταλμένος σύμβουλος Σχολικών Μονάδων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων στον Δήμο, ενώ η κα Αργυρίου ήταν και παραμένει Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του γενικού γραμματέα και του διευθυντή του Δήμου και είχε ως αποτέλεσμα η κα Αργυρίου να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θριασίου» η κα Αργυρίου κατέθεσε μήνυση στον θύτη. Ακολούθησε επιστολή παραίτησης του Μελέτη Αδάμ για «προσωπικούς λόγους» και χωρίς να κάνει αναφορά στο περιστατικό.

Η αντίδραση του δημάρχου όταν έμαθε το περιστατικό

Ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε την αποπομπή του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του και στις 23 Ιουνίου (την ίδια δηλαδή ημέρα με την παραίτηση του κ. Αδάμ), εκδόθηκε σχετική απόφαση.

Στην απόφαση γίνονται γνωστά ότι: «ο κ. Αδάμ άσκησε σωματική βία στην Αντιδήμαρχο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ο οποίος πιστοποιείται από ιατρικές γνωματεύσεις του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά. Το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές αντιτίθενται πλήρως στις αρχές και στις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς θεωρούμε ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα οφείλουν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο να κοσμούν αυτά, αλλά και να είναι παράδειγμα προς τρίτους».

Ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης σε επικοινωνία του με  το dytikesmaties.gr υποστήριξε ότι «ήταν ένα ατυχές περιστατικό για το οποίο δεν αισθανόμαστε υπερήφανοι»…

Σχετικά