Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Βάγια-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Βάγια

Ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε στα Βάγια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαγίων ¨Μήτρος Μπινιάρης¨ το  Σάββατο και Κυριακή 25 και 26 Ιουνίου 2022 στο προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Βαγίων.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλάμβανε αφιέρωμα για την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή με την συμμετοχή της μικτής χορωδίας του ΚΑΠΗ  Θήβας με τον δάσκαλο της Κώστα Δέδε ο οποίος είναι και δικός μας δάσκαλος, την Χορωδία του συλλόγου μας, το Χορευτικό τμήμα ενηλίκων από το Χορευτικό εργαστήρι του συλλόγου μας με την δασκάλα Δήμητρα Παντελοπούλου.

Η επόμενη ημέρα ήταν γεμάτη  από παραδοσιακή μουσική και χορούς απ΄ όλη  την Ελλάδα με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Θήβας ¨ΑΜΦΙΩΝΑΣ¨ με  δασκάλους την Κατερίνα Γιαννακίδη και τον Θανάση Σαμπάνη , την Χορευτική ομάδα Δομβραίνας με την δασκάλα Ιουλία Νικολάου και με το Χορευτικό Εργαστήρι του συλλόγου μας με τμήματα Παιδικά, Εφηβικά και Ενηλίκων με την δασκάλα  Δήμητρα Παντελοπούλου.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Εφημέριος της Ενορίας μας Αρχιμανδρίτης πατέρας Πολύκαρπος,

Ο Αντιδήμαρχος Βαγίων Παναγιώτης Τσαραμπάρης,

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι : Δημήτριος Σακάτης, Κωνσταντίνος Βενιζέλος και Αποστόλης Δαγδελένης και με την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας,

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων Κώστας Χαρακόπος και τα μέλη Θάνος Ευθυμίου και Νάσια Μηνά,

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού σχολείου Γεώργιος Βαλμάς,

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής του Γυμνασίου μας Λουκάς Τσέλος,

Μέλη και φίλοι του συλλόγου μας και γονείς των μαθητών μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα Πολύκαρπο που μας φιλοξένησε και μας διέθεσε όλους τους χώρους τις εκκλησίας, όπως επίσης και στις κυρίες της εκκλησίας για την βοήθεια που μας προσέφεραν.

Τις χορευτικές και χορωδιακές ομάδες και τους δασκάλους τους που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, την Δημοτική Ενότητα και το Γυμνάσιο μας για την διάθεση  τεχνικού εξοπλισμού, τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους , τον πρόεδρο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας Αποστόλη Δαγδελένη για την συνεργασία μας, τον Παναγιώτη Κατρισιώση ηλεκτρολόγο του Δήμου, όλους όσους με κάθε τρόπο μας βοήθησαν  και τέλος τα 170 μέλη μας που μας στηρίζουν για να μπορούμε να πραγματοποιούμε τις διάφορες δράσεις μας  και είναι οι μοναδικοί μας χρηματοδότες.

Καλό Καλοκαίρι!!!

Πολιτιστικός Σύλλογος Δράσης και Εθελοντισμού Βαγίων “Μήτρος Μπινιάρης”

Σχετικά