Γιώργος Μάγκας: «Σκέφτομαι να κάνω μήνυση στον Σπύρο Μπιμπίλα»

«Σκέφτομαι να κάνω μήνυση… Δεν είναι κακό παιδί ο Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα το πράγμα που έκανες, σκότωσε όλο τον κόσμο…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μάγκας, για την ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΗ για τον θάνατό του.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε ο Γιώργος Μάγκας, σχετικά με την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα χθες ότι έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην κοινή γνώμη, αναφέροντας ότι σκέφτεται να του κάνει μήνυση.

«Ο Μπιμπίλας δεν έφτιαξε καλά πράγματα… Δεν ξέρω πού το βρήκε αυτό, πρέπει να τον ρωτήσετε. Στενοχώρησε την Ελλάδα στενοχώρησε την Ευρώπη, παίρνανε τηλέφωνο μέχρι τη 1 η ώρα τη νύχτα και κλαίγανε οι άνθρωποι. ‘Γιώργο είσαι εσύ; Εγώ είμαι ρε παιδιά, εγώ είμαι ρε παιδιά… εδώ γίνεται χαμός», είπε ο Γιώργος Μάγκας.

«Ο Μπιμπίλας με πήρε τηλέφωνο και ζήταγε συγγνώμη. Δεν μού είπε πού βρήκε (ότι πέθανε) – Πού το βρήκες εσύ; Ποιος σου είπε αυτό το πράγμα και έγραψες τέτοια κουβέντα ότι έχω πεθάνει και ο κόσμος εδώ να παίρνει τηλέφωνα να μη σταματάει το τηλέφωνο από Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία;», αναρωτιέται ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση, μού έδωσε κουράγιο πολύ», δήλωσε ο «βασιλιάς του κλαρίνου».

Υπενθυμίζεται ότι, μιλώντας στο newsit.gr, ο Γιώργος Μάγκας είχε δηλώσει ότι είναι «ντροπή αυτά που γράφουν. Ντροπή σε αυτούς που διέρρευσαν ότι έχω πεθάνει».

Σχετικά