Απάντηση του Δήμου Θηβαίων στο δημοσίευμα του Α.Ο Θήβας για το Δημοτικό Στάδιο

Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα του ΑΟ Θήβας, σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας την περασμένη Πέμπτη από την ομάδα του ΑΟ Υπάτου, οφείλουμε να τοποθετηθούμε ώστε να διευκρινίσουμε τη θέση μας.

Η χρήση του γηπέδου διέπεται από κανόνες τους οποίους γνωρίζουν καλά οι εμπλεκόμενες ομάδες. Το γήπεδο δεν ανήκει σε εμάς προσωπικά, δεν το κληρονομήσαμε από κανέναν…ανήκει σε όλους τους δημότες και σε αυτή τη βάση προσπαθούμε να εφαρμόσουμε την ορθή διαχείρισή του, όπως οφείλουμε ως ΔΟΘ.

Από τη στιγμή λοιπόν που έχουμε την ευθύνη για τη χρήση του γηπέδου, οι παρατηρήσεις μας και οι οδηγίες μας οφείλουν να γίνονται σεβαστές για το καλό του αγωνιστικού χώρου. Την περασμένη Πέμπτη, πράγματι, δεν τηρήθηκε η οδηγία που είχαμε δώσει για μη χρήση του αγωνιστικού χώρου ο οποίος ήταν επιβαρυμένος λόγω της πρόσφατης νεροποντής. Αμέσως μεταφέρθηκε η έντονη δυσαρέσκεια μας στην ομάδα του ΑΟ Υπάτου και έγινε αυστηρή σύσταση προκειμένου να μην επαναληφθεί αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

Η κάθε ομάδα που χρησιμοποιεί το γήπεδο συνεργάζεται στην ουσία μαζί σας και έχει δεσμευτεί με κάποιο πρόγραμμα και κάποιους σχετικούς κανόνες. Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν ένα λάθος. Ελπίζουμε όμως να μην υπάρχει επανάληψη ώστε να μην αναγκαστούμε να επαναπροσδιορίσουμε τη σχετική μας συνεργασία με κανέναν.

Ο πρόεδρος του ΔΟΘ

Σταμάτης Καλαμιώτης

Η Ανακοίνωση του Α.Ο. Θήβα

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!!!
Μετά και τα χθεσινά γεγονότα λοιπόν, που φαίνονται και στο βίντεο , όπου οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για το γήπεδο ζήτησαν από τους αθλητές του υπάτου να βγουν έξω, καθώς παραβίαζαν τη συμφωνία για τη χρήση του γηπέδου και εκείνοι απάντησαν αρνητικά, με δικαιολογία ότι μπήκαν και λίγα παιδάκια της ακαδημίας μας (10 κιλών το καθένα)στο γήπεδο,δε νομίζουμε ότι υπάρχουν πολλές λύσεις για το θέμα που έχει προκύψει.
Ζητάμε να γίνει συνάντηση και ψηφοφορία για το θέμα απο τον ΔΟΘ και τον Δήμος Θηβαίων / Municipality of Thebes και την παραβίαση κανονισμών που έγινε και να τελειώνει αυτή η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ άμεσα.
Αλλιώς θα πάρουμε και άλλα μέτρα και αποφάσεις, αν και οι περισσότεροι φορείς της πόλης μας μετά και τα χθεσινά μας έχουν ενημερώσει ότι είναι 100% σύμφωνοι με ότι γραφουμε.

Σχετικά