Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον Μπράλο λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ροδίτσας – Μπράλου Φθιώτιδας. Σκοπός είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Μπράλου και του Ανισόπεδου Κόμβου Ροδίτσας, λόγω εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου στις 07:30 το πρωί έως και την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα, ή σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης έως την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου στις 18:00, θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ροδίτσας έως και τον Ανισκόπεδο Κόμβο Μπράλου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα κατά τη διάρκεια της οποίας οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Ανισόπεδο Κόμβο Ροδίτσας και μέσω εναλλακτικής διαδρομής, να κατευθυνθούν έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Μπράλου, από όπου και θα μπορούν να μπουν ξανά στον αυτοκινητόδρομο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των παραπάνω ρυθμίσεων ο κλάδος εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Ροδίτσας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα παραμείνει κλειστός, ενώ η κυκλοφορία στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας-Ε65, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα διεξάγεται κανονικά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Τιμές διοδίων

Επιπρόσθετα, από την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου στις 07:30 το πρωί έως και την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα, ή σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των ως άνω εργασιών, από την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου στις 07:30 το πρωί έως την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μπράλου έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Ροδίτσας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον Ανισόπεδο Κόμβο Μπράλου και, μέσω εναλλακτικής διαδρομής, και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν στον Ανισόπεδο Κόμβο Ροδίτσας. Κατά τη διάρκεια των παραπάνω ρυθμίσεων ο κλάδος εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Μπράλου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, καθώς και ο κλάδος του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας-Ε65, με κατεύθυνση προς Τρίκαλα, θα παραμείνουν κλειστοί.

Τέλος, σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Αγίας Τριάδας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Σχετικά