Μεγάλο γεγονός το 1ο Φεστιβάλ Οινογνωσίας στη Θήβα-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Στην πατρίδα του Διονύσου στη Θήβα, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Φεστιβάλ Οινογνωσίας που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με την συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Οι δρόμοι του κρασιού συναντήθηκαν,   την  Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, σε μια ξεχωριστή βραδιά στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού χώρου, οινοπαραγωγοί της Βοιωτίας  πρόσφεραν κρασιά της περιοχής, μοναδικά σε γεύση και άρωμα ,στο 1ο Φεστιβάλ Οινογνωσίας  Θήβας.

Τρεις δήμοι, Θηβαίων,Τανάγρας,Αλιάρτου-Θεσπιέων, μαζί με το Επιμελητήριο και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για την Οινογνωσία 2022.

 Ένα νέο ταξίδι με στόχο την ανάδειξη και προώθηση του κρασιού και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του οίνου. Μια νέα προσπάθεια που αποσκοπεί την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Οι Δήμαρχοι Θηβαίων Γ. Αναστασίου, Τανάγρας Β. Περγάλιας, Αλιάρτου-Θεσπιέων Γ. Ντασιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Π. Αγνιάδης και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, τόνισαν  στις ομιλίες τους την ανάγκη στήριξης των οινοπαραγωγών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην τομέα του εμπορίου. 

       Επίτιμος καλεσμένος στο Φεστιβάλ ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης.

Περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ https://www.facebook.com/media/set?set=oa.5559921860763196&type=3

Σχετικά