Συμβόλαιο θανάτου εναντίον γνωστής ξενοδόχου της Αίγινας εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 2021, με την 67χρονη ξενοδόχο να καταλήγει στην εντατική.

Χειροπέδες στους δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον μιας γνωστής ξενοδόχου της Αίγινας και του γιου της, το καλοκαίρι του 2021, πέρασε η Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, έπειτα από επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής –που διήρκησε ένα χρόνο- εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση που είχε αναλάβει να προχωρήσει στον ξυλοδαρμό των δύο προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κεντρικό ρόλο στην υπόθεση έχει –πέραν της 67χρονης και του γιου της- ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος στην Καλλιθέα, ο οποίος φέρεται να είχε διαφορές με την ξενοδόχο γιατί η γυναίκα του έκανε μηνύσεις για ηχορρύπανση, καθώς το μπαρ που διατηρεί βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα της, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να οδηγούνται συνέχεια στα δικαστήρια.
Βρήκε τους δράστες

Όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης του μπαρ θέλησε να «τιμωρήσει» τα άτομα που του προκαλούσαν «προβλήματα» και για το λόγο αυτό απευθύνθηκε σε τρία άτομα, τα οποία ανέλαβαν να «τακτοποιήσουν» τη γυναίκα και τον γιο της.

Η «επίσκεψή» τους στο νησί του Αργοσαρωνικού έγινε τον Αύγουστο του 2021, με την επίθεση να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της 67χρονης.

Μάλιστα, τα χτυπήματα εναντίον των δύο θυμάτων της οργάνωσης ήταν τόσο σοβαρά που χρειάστηκε να νοσηλευτούν για μέρες, με την 67χρονη να παραμένει για μέρες διασωληνωμένη στην εντατική.

Σχετικά