Γίνε πρωταθλητής της Ζωής με τον Ηρακλή Θηβών στην πλατεία της Θήβας

Γίνε πρωταθλητής της Ζωής! – Kids Athletics από τον Γ.Α.Σ Ηρακλής Θηβών σε συνδιοργάνωση με τον Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων – ΔΟΘ

  Ο Γ.Α.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΗΒΩΝ Iraklis Thivas, σε συνδιοργάνωση με τον Δημοτικό Οργανισμό Δήμου Θηβαίων και την  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας διοργανώνει το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 στην κεντρική πλατεία της Θήβας ομαδικές και άλλες δραστηριότητες του προγράμματος Kids Athletics, με σκοπό τη μετάδοση γνώσης στα παιδιά , σχετικά με τις αξίες του κλασικού αθλητισμού. 

Βασικός μας στόχος είναι η παρότρυνση των παιδιών να συμμετέχουν σε φυσικές δραστηριότητες εστιάζοντας στο σώμα, την ψυχή και το πνεύμα. Μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια μας δίνουμε έμφαση στον ενεργητικό τρόπο ζωής, επιδιώκουμε να εμπλουτίσουμε την προσωπικότητα των παιδιών, να αναπτύξουμε την αίσθηση της ανθρώπινης αλληλεγγύης, της ανεκτικότητας και του αμοιβαίου σεβασμού αναφορικά με την άμιλλα. Επιπλέον στοχεύουμε στην αμοιβαία κατανόηση και στις  βασικές ανθρώπινες αξίες.

Ελάτε να γνωριστούμε, λοιπόν και να περάσουν τα παιδιά σας όμορφες ώρες μαζί μας!

Σύνθημά μας

Πιο ψηλά…

Πιο γρήγορα…

Πιο δυνατά…

Σχετικά