Συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο Μελισσοχωρίου

Δήμος Θηβαίων: Yπογραφή σύμβασης για τη βελτίωση του γηπέδου Μελισσοχωρίου και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση γηπέδου την Τ.Κ. Μελισσοχωρίου του Δήμου Θηβαίων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα» υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.
Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση του υπάρχοντος γηπέδου ποδοσφαίρου στην Κοινότητα Μελισσοχωρίου του Δήμου Θηβαίων, η επέκταση και βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, η βελτίωση του κτιρίου των αποδυτηρίων και η προμήθεια και τοποθέτηση του απαιτούμενου για τη λειτουργία του γηπέδου σταθερού και κινητού εξοπλισμού.
Το συμβατικό ποσό εκτέλεσης του έργου ανέρχεται στα 690.255,59 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και με συμμετοχή από πόρους του Δήμου Θηβαίων.
Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου καθορίζεται σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Αναστασίου προέβη στην εξής δήλωση: «Η δημιουργία νέων χώρων άθλησης σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου και η βελτίωση των υφισταμένων συμπεριλαμβάνονται στους στόχους της Δημοτικής Αρχής. Υπογράψαμε μια σύμβαση εκτέλεσης ενός έργου που πραγματικά το έχει ανάγκη η περιοχή, προσφέροντας στους κατοίκους και ειδικά στους νέους έναν χώρο άθλησης που θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές».

Σχετικά