Στη νέα εποχή με όνειρα και φιλοδοξίες ο Ερμής Σχηματαρίου!

Ο Ερμής Σχηματαρίου εν όψει της πρώτης του συμμετοχής στην Α2 ή αλλιώς Elite League όπως μετονομάστηκε από χθες, παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Τανάγρας, όπου τέθηκαν οι στόχοι της νέας σεζόν, που ξεκινάει το Σάββατο με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη ΦΕΑ στο ανακαινισμένο κλειστό του Σχηματαρίου, ενώ παρουσιάστηκε και η νέα φανέλα της ομάδας!

Παρόντες στη συνέντευξη τύπου, Δήμαρχος Τανάγρας Βασ. Περγάλιας, ο πρόεδρος του Ερμή Σχηματαρίου Φάνης Φλώτσιος, ο κόουτς της ομάδας Νίκος Οικονόμου, οι αθλητές Αλέξης Κυρίτσης και Λευτέρης Ζαρμακούπης και ο βασικός χορηγός του συλλόγου κ. Γκιζελής.

Το μήνυμα που δόθηκε απ’ όλους, ήταν πως ο Ερμής θα προσπαθήσει την πρώτη χρονιά να είναι ανταγωνιστικός, να αφήσει το στίγμα του και να σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο πρόεδρος Φάνης Φλώτσιος που τόνισε μεταξύ άλλων: ”Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απ’ όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά και αισιόδοξοι για το μέλλον. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητής, παίκτες, ο κόσμος μας, ο Δήμαρχος που είναι πάντα δίπλα μας, θα προσπαθήσουμε για να φέρουμε τον Ερμή όσο πιο ψηλά γίνεται”. 

Ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας ανέφερε μεταξύ άλλων: ”Ο Δήμος Τανάγρας εκτός από βιομηχανική ζώνη είναι γνωστός για την ιστορία του και τον πολιτισμό του. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και φέτος είναι μια ευκαιρία για την περιοχή μας να αναδειχθεί και μέσα από το μπάσκετ και τον Ερμή Σχηματαρίου στο πρωτάθλημα της Α2. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Ερμή, εύχομαι να παραμείνουμε στην Α2 και όχι μόνο. Συγχαίρω επίσης τον κ. Γκιζελή που στηρίζει την προσπάθεια όπως και όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής. Εμείς ως Δήμος, παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ένα ανακαινισμένο γυμναστήριο με νέο παρκέ, με ψύξη-θέρμανση, με νέα αποδυτήρια και γενικά ένα γυμναστήριο, που σύμφωνα με όσα λένε αυτοί που γνωρίζουν, είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας”. 

Ο Αλέξης Κυρίτσης ανέφερε: ”Ήρθα στον Ερμή Σχηματαρίου και από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα πως βρέθηκα σε μια ομάδα που μου ταιριάζει, που έχει στόχους και θέλει να τους πετυχαίνει. Αισθάνομαι καλά, οι συνθήκες είναι ιδανικές και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά”.

Ο Λευτέρης Ζαρμακούπης ανέφερε: ‘‘Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας για 3η χρονιά. Στόχος μας είναι να κάνουμε γνωστό τον Ερμή σε όλη την Ελλάδα και ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα. Κάθε αγώνας στο νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολος και γι’ αυτό θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας”. 

Ο βασικός χορηγός της ομάδας κ. Ευαγγ. Γκιζελής ανέφερε: ”Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ υγεία σε όλους. Είμαστε κοντά στην προσπάθεια του Ερμή και προσωπικά του Νίκου Οικονόμου, που ξέρουμε πολύ καλά πως όταν βάζει ένα στόχο θέλει και ξέρει τον τρόπο για να τον πετύχει. Εμείς ως εταιρεία, είμαστε δίπλα στον Ερμή και στον αθλητισμό, βοηθώντας την ομάδας της πόλης μας να πάει μπροστά. Θα είμαστε δίπλα στο σύλλογο και στους στόχους του και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να πετύχουμε”. 

stereabasket.gr

Σχετικά