Κολωνός: Ψάχνουν τους παιδοβιαστές, τους συνεργούς και το παρελθόν του 53χρονου

Σε τρεις κατευθύνσεις στρέφονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών προκειμένου να αποκαλύψουν τα φρικιαστικά μυστικά του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό.

Από το περασμένο Σάββατο, όταν συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ στον Κολωνό, οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής αλλά κι υπόλοιπες υπηρεσίες που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση, συλλέγουν στοιχεία γύρω από τις δραστηριότητες αλλά και τις επαφές του 53χρονου.

Παράλληλα περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ. τα οποία θα αναδείξουν τις τηλεφωνικές κλήσεις του παιδοβιαστή αλλά και τα ίχνη που έχει αφήσει στα chat όπου έκλεινε τα ραντεβού για τη 12χρονη.

Μέσα από τις συνομιλίες αυτές, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τους περισσότερους από τους 200 που είχαν εκφράσει την επιθυμία να βιάσουν το άτυχο κοριτσάκι.

Πρόκειται για τα άτομα που είδαν το προφίλ της 12χρονης που είχε δημιουργήσει σε συγκεκριμένο site ο 53χρονος και αντάλλασσε μαζί τους μηνύματα προκειμένου, έναντι 70 ευρώ, να κακοποιήσουν σεξουαλικά το κορίτσι.

Το παρελθόν του παιδοβιαστή
Εκτός όμως από τους πελάτες που βρίσκονται στις προτεραιότητες των αστυνομικών, ερευνάται τόσο το παρελθόν του δράστη όσο και το ενδεχόμενο να υπάρχουν άτομα που να γνώριζαν ή να αμείβονταν κι αυτά από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε η ανήλικη.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. αρνούνται να πιστέψουν ότι ο 53χρονος ξύπνησε κάποιο πρωί κι αποφάσισε να γίνει παιδοβιαστής και μαστροπός ανηλίκων. Έτσι, ψάχνουν το ενδεχόμενο να έχει επαναλάβει παρόμοιες πράξεις και στο παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται για το λόγο αυτό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να δοθεί εντολή από την εισαγγελία για δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Την ίδια ώρα όμως η βεντάλια των ερευνών ανοίγει. Κι αυτό γιατί οι αστυνομικοί εξετάζουν την περίπτωση είτε ο 53χρονος να είχε συνεργούς είτε να υπήρχαν κάποια άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον του, τα οποία να γνώριζαν για τη δράση του και να σιωπούσαν.

Σχετικά