Νέα καταγγελία – βόμβα: Ο Μίχος εξέδιδε την 12χρονη σε οίκο ανοχής-ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 53χρονος πήγαινε και άλλα παιδιά στον οίκο ανοχής.

Στη ΓΑΔΑ μεταβαίνει για κατάθεση η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας η οποία καταγγέλλει πως 0 53χρονος βιαστής Ηλίας Μίχος είχε πάει τη 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι.

Σε μια καταγγελία βόμβα, που αν αποδειχθεί, αναμένεται να προκαλέσει σεισμό η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας δηλώνει ότι έχει και στικάκι στο οποίο φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη να την «εκδίδει σε επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς».

Μάλιστα, αναφέρει ότι ο 53χρονος πήγαινε και άλλα παιδιά στον οίκο ανοχής.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη καταγγελία αξιολογείται ως ιδιαιτέρως σοβαρή και για το λόγο αυτό κλήθηκε άμεσα στη ΓΑΔΑ η η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες, εντός της ημέρας η 12χρονη θα μεταβεί για συμπληρωματική κατάθεση προκειμένου να επιβεβαιώσει ή όχι τις καταγγελίες.

Ερωτηθείσα σχετικά είπε: Ήρθα να καταθέσω για αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα. Έφερνε και άλλα παιδιά».

Η σύλληψη του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό, είναι η κορυφή του παγόβουνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA οι αξιωματικοί του ανηλίκων έχουν καταφέρει να φτάσουν πολύ κοντά στην ταυτότητα 16 ανδρών που φαίνεται πως συναντήθηκαν και κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί. Ο τιμοκατάλογος της φρίκης σύμφωνα με τα στοιχεία υπολογίζεται στα 50 με 70 ευρώ που έδινε ο κάθε άνδρας που συναντήθηκε με την 12χρονη, χρήματα τα οποία έπαιρνε ο καταστηματάρχης.

Ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε όσα έγιναν όταν τον περασμένο Αύγουστο ξεκίνησε να αποκαλύπτεται η αρρωστημένη δράση του.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά της 12χρονης η σύζυγος του 53χρονου με την οποία βρίσκεται σε διάσταση τον τελευταίο καιρό, προσπάθησε να εξαγοράσει την σιωπή τους ώστε να μην καταγγείλουν τους βιασμούς στην αστυνομία.

Η γιαγιά της 12χρονης μάλιστα υποστήριξε μιλώντας στο MEGA ότι ο 53χρονος απειλούσε θεούς και δαίμονες.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μην μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες, δεν ξέρω να σας πω ακριβώς. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μην μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα».

Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως ο 53χρονος ζητούσε από την 12χρονη να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και από τα μικρότερα αδελφάκια της.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια στους  δυο υπολογιστές του 53χρονου, αλλά και στα δυο usb που είχε ο 42χρονος ενώ σημαντικά στοιχεία αναμένεται να δώσουν και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σχετικά