Ευρυτανία: Νέα «βόμβα» στην εξαφάνιση της Ευρυδίκης

Μία νέα εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία αποκάλυψε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Με μάρτυρα – κλειδί συνομίλησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία, η οποία αποκάλυψε τι συνέβη μία ημέρα πριν εξαφανιστεί.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Ευρυτανίας ερευνούν ένα νέο στοιχείο που ίσως φέρει νέα τροπή στα σενάρια για την εξαφάνιση της 48χρονης.

Όπως ανέφερε η Στεφανία Κοκοτίνη, Διευθύντρια της εφημερίδας «Ευρυτανικός Παλμός» στην εκπομπή η έρευνα παραμένει ανοιχτή με τις Αρχές να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από τα αυτοκίνητα που προηγήθηκαν ή ακολούθησαν αυτό της Ευρυδίκης, το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου, όταν και εντοπίστηκε από κάμερα το τελευταίο της στίγμα.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο ίχνος της εντοπίστηκε στη Γέφυρα Τατάρνας στη λίμνη Κρεμαστών, όπου, σύμφωνα με τα αρχικά σενάρια, η Ευρυδίκη αυτοκτόνησε πηδώντας στο νερό. Κάτι για το οποίο, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο.
Τι έκανε η Ευρυδίκη πριν εξαφανιστεί

Η δικηγόρος Αθηνών Βαλεντίνη Μέτου, που εκπροσωπούσε την 48χρονη Ευρυδίκη στις καταγγελίες της για κακοποίηση από τον σύζυγό της, μίλησε στο «Τούνελ» και κατέθεσε τη δική της μαρτυρία. Μάλιστα, φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος με τον οποίο η Ευρυδίκη μίλησε για τελευταία φορά πριν τα ίχνη της χαθούν.

«Με ενημέρωσε ότι ο σύζυγός της είχε εισέλθει σπίτι τους, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι μη προσέγγισής της σε απόσταση 50 μέτρων και μετοίκισής του από τη συζυγική στέγη. Τη ρώτησα εκείνη τη στιγμή αν ήθελε να καλέσω την αστυνομία, μου είπε να μην κάνω τίποτα και μου έκλεισε απότομα το τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η εικόνα που είχα εγώ για την αγνοούμενη, ήταν μίας γυναίκας που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της και να βάλει σε μία τάξη τα πράγματα. Σκόπευε να έρθει να μείνει στην πρωτεύουσα σε μία φίλη της, που θα την φιλοξενούσε μέχρι τη συνέχιση της δίκης του αυτοφώρου. Συνεπώς όλα αυτά δε μου έδωσαν την εικόνα του ανθρώπου που έχει αποφασίσει να τελειώσει τη ζωή του. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά στην παρούσα φάση», δήλωσε στην εκπομπή.

Παράλληλα, αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών με ειδικό sonar ώστε να σκαναριστεί ξανά ο βυθός, μήπως και εντοπιστεί κάποιο ίχνος της 48χρονης ή η σορός της.

Σχετικά