Κρήτη: Τρομακτικές εικόνες στην Αγία Πελαγία – Καρυδότσουφλα τα αυτοκίνητα στη θάλασσα

Εικόνες αποκάλυψης στην Αγία Πελαγία, στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τη βροχή να κάνει τη στεριά και τη θάλασσα «ένα» και να προκαλεί ανυπολόγιστες καταστροφές. Ζήτησαν από τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις, καθώς η κακοκαιρία θα υποχωρήσει το βράδυ.

Η καταστροφή στην Αγία Πελαγία είναι ολική. Η Κρήτη είναι στο έλεος της κακοκαιρίας, με προβλήματα να καταγράφονται σε πολλές περιοχές αλλά στην Αγία Πελαγία να έχει χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος άνδρας, να έχουν «φύγει» αυτοκίνητα στη θάλασσα, να έχουν πλημμυρίσει σπίτια και αυτοκίνητα.

Οι εικόνες των αυτοκινήτων να επιπλέουν στη θάλασσα ή να είναι ένας σωρός, το ένα πάνω στο άλλο, σοκάρουν και αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι η αδερφή του, που έχει μαγαζί στην Αγία Πελαγία, «έχασε» το αυτοκίνητό της μέσα σε ένα λεπτό, αφού τα ορμητικά νερά το παρέσυραν στη θάλασσα. Μέσα σε 1,5 λεπτό, είπε, το νερό από την καταρρακτώδη βροχή έφτασε τους 60 πόντους, ενώ είδε 15 αυτοκίνητα να παρασύρονται στη θάλασσα και ένα άλλο να καταλήγει πάνω σε ένα ΑΤΜ.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες 

Σχετικά