Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη 34χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση

Ο συλληφθέντας συνομίλησε με την 12χρονη μέσω εφαρμογής, ενώ κατηγορείται ότι την βίασε με αμοιβή

Σε μια ακόμα σύλληψη, την έκτη κατά σειρά, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, προχώρησε την Κυριακή η αστυνομία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 34χρονο άνδρα, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο συλληφθέντας συνομίλησε με την 12χρονη μέσω εφαρμογής, ενώ κατηγορείται ότι την βίασε με αμοιβή.
Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης

Όπως γράψαμε νωρίτερα στο in, πρόκειται για το τελευταίο από τα εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί και επρόκειτο για ονόματα που είχε δώσει στις αρχές η 12χρονη κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

Όσον αφορά στην πιθανότητα νέων συλλήψεων, οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., αφού από αυτά αναμένεται να προκύψουν νέα στοιχεία από τα κινητά, τους υπολογιστές αλλά και τις κάμερες στο μαγαζί του Ηλία Μίχου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από αυτά τα στοιχεία δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψουν νέα εντάλματα σύλληψης.

Νωρίτερα, την Κυριακή, ο 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, υποστήριξε ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, εκείνη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά ο ίδιος την πέρασε για ανήλικη.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δικηγόρος του κατηγορούμενου να ζητήσει νέα προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία σε βάρος του.
Τα προφίλ του 33χρονου και του 36χρονου

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ακόμα δύο πρόσωπα, ένας 33χρονος και ένας 36χρονος, βρίσκονται στα χέρια των αρχών, καθώς κατηγορούνται ότι έχουν βιάσει την 12χρονη.

Υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά» ο 36χρονος

Ο 36χρονος δούλευε στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου, ενώ μέλος της διοίκησης του νοσοκομείου «Μεταξά» ανέφερε στο in πως «Έχουν ήδη κινηθεί όπως πρέπει όλες οι διαδικασίες  ώστε το άτομο να απομακρυνθεί από το νοσοκομείο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο συγκεκριμένος συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος συνομίλησε μέσω του προφίλ  της 12χρονης και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/10), ημέρα κατά την οποία αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα της 12χρονης και ο 33χρονος που έχει επίσης συλληφθεί για τον βιασμό του κοριτσιού.

Σε δύο «ραντεβού» ο 33χρονος

Ο 33χρονος, υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι είχε πάει σε δύο ραντεβού με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει πως δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη.

Συνολικά, έκλεισε τρία ραντεβού με τον ίδιο τον Μίχο ο οποίος, όπως υποστηρίζει ο 33χρονος τον «ψάρεψε» μέσω της εφαρμογής Blindchat.

in,gr

Σχετικά